Valborgsmässoafton

Om gnska precis en timme ska jag iväg till Calleballe för stallpyssel och en mysig uteritt. Funderar på att köra barbacka bara för att uppnå maximal mysfaktor (har man inte ridit själv är det svårt att förstå friheten man känner när man är ute med hästen utan sadel - man blir mer som en helhet på något sätt). Halv fyra sedan har jag tid inbokat för fotvård. Som jag har LÄNGTAT! Fick det i present av Jessica när jag fyllde år, och nu är det alltså dags. Mina fulingfötter ska förhoppningsvis bli lite mindre fula .. 
 
Och så är det ju Valborg. Enligt min mening årets mest överhypade dag, men jag ska få tillbringa den med nästan alla mina favorittjejjor och min man, så jag är nöjd ändå. Middag i Nynäs först och sedan får vi helt enkelt se. Just nu är jag mest sugen på roadtripen från Väsby med Jessica och Amanda, haha. 
 
Nä, måste börja packa ihop vad jag ska ha på mig ikväll o s v nu, åker till pappa eller Jessica efter hästen för att duscha så det är klart innan fotvården och innan vi åker till Nynäs, sminka mig kan jag göra där men vill gärna vara något sånär klar eftersom alla redan är där när jag kommer!
 
Myser runt i helgrått såhär på förmiddagen!

Kommentera inlägget här :