14.18

Preciiiis hemkommen efter det absolut sista hanledningstillfället för c-uppsatsen. Nu är det helt upp till mig och Renecka att fixa det allra sista utifrån den feedback vi fick idag. På onsdag morgon (vilket därmed blir tisdag kväll för vem går upp och lämnar in något klockan 8?) lämnas den slutgiltiga uppsatsen in! Spännande!
 
Är egentligen bara hemma och vänder, klockan fyra ska jag sitta på pendeln igen tillbaka mot stan. Planen är en helkväll med Amanda och Frida, vilket är första gången på länge som vi alla tre kan ses samtidigt. Jag är jättesugen på att svänga runt på en barrunda, men får se hur det blir med den saken. Får jag i dem tillräcklig mängd alkohol är de säkert med på den planen, haha!
 
Men först: snabbstädning! Jag fyller år på måndag och ska därför ha ett litet minikalas imorgon. Har bara bjudit in mamma- och pappafamiljen, mormor & morfar samt farmor & farfar. Tänkte ha en större get togehter i saband med examen sedan så det känns lagom med bara en liten fika och kaffe med de närmast sörjande.. haha. I alla fall; eftersom risken är ganska stor att jag inte är på topp imorgon bitti så tänkte jag plocka undan och torka rent alla ytor redan nu, så att det bara är att dammsuga som återstår imorgon. Ska bara få i mig lite mat först, hittills är en vaniljbulle det enda som landat i min mage idag. Sjukt god men kanske inte optimalt. 

Kommentera inlägget här :