Idag har jag..

- tvättat fyra fulla maskiner samt manglat och vikt allt som går att mangla och vika. Till och med strumporna blev sorterade direkt(!). 
 
- lagat matlådor inför den jobbhelg som inleds imorgon (Quornförstås som slog alla förväntningar - pepp på lunch imorgon!). 
 
- druckit saft med Ellen. 
 
- sett klart säsong ett av Downton Abbey som jag påbörjade i onsdags. Skyller på att säsongen var kort och det är därmed fullt rimligt att se en säsong på två kvällar och en dag.  
 
- möblerat om helt i mitt sovrum för att sedan möblera tillbaka allt igen. För att sedan flytta om minilite och bli supernöjd (fick ett set om tre med ljuslyktor och tre stora gröna växter i födelsedagspresent som jag ville få till snyggt, därav den smått psykotiska timmen av ommöblering..). Var god se nedan. 
 
 
Nu har jag precis sagt hejdå till kombosara som åker till Kiruna över påskhelgen, och ligger på sängen och äter Serranoskina direkt ur förpackningen (no shame, även om jag äcklas något av mig själv) och ska läsa lite. Eller titta på Vikings. Vi får se. 
 
Jag jobbar som sagt hela påskhelgen och missar därmed påsklunch hos farmor och kommer sent till påskmiddag med mammasläkten - men får dubbelt betalt i hela tre dagar så får trösta mig med det! Såg förresten Babybossen igår med bröderna på pappasidan - tips! Rolig hela tiden när den inte var seg. Lite upp och ner. Men kul!
 
 

Kommentera inlägget här :