Onsdag

Började, som vanligt, dagen med kaffe i lite för stora mängder. Lyxen idag var att jag också drack juice! Köper egentligen aldrig hem juice då det är så mycket socker i som gör att jag bara känner mig extremt onyttig som dricker det på morgonen. Ibland slinker det dock med en liten förpackning hem, igår exempelvis. Klarar heller inte av att dricka det i "normal mängd" utan dricker sjuka mängder, haha. Så förpackningen är liksom slut nu... en liter. Jorå.
Tog sedan en promenad i det härliga vädret. I fyra dagar har vi bjudits på snöfall till och från men idag kändes vintern ändå långt borta. Hoppas det håller i sig! Gick för övrigt en runda som i vanliga fall tar knappt tjugo minuter - idag tog den över en halvtimme. Mina benhinnor gillar inte att jag har börjat hoppa hopprep och springa (enorma flashbacks från mina år som handbollsspelare då jag hela tiden gick som en kratta pga smärta i smalbenen) och imorse när jag vaknade hade jag helt galet ont. Målet med promenaden var därför en sväng förbi apoteket för att införskaffa liniment. 
 
Hade också som plan att smita förbi mormor och hämta en artikel om Budapest som hon rivit ut från DN åt mig (Rebecka och jag åker ju om en vecka!) men hon var inte hemma. Blev istället inbjuden till konsthallen där hon var och förberedde inför en vernissage de ska ha. Jag älskar Väsby Konsthalls lokaler! Så ljust och fräsht med härligt glastak. Dock var det som ett växthus där inne så det var knappt att jag stod ut i den stickade tröjan jag hade på mig. En kaffe med mormor och hennes polare Anders blev det ändå.
Kom sedan hem, om inte med en Budapest-artikel så med mitt liniment. Längtar tills ikväll när jag lääänge ska massera in detta på mina stackars smalben, och förhoppningsvis vakna imorgon och kunna gå mer normalt. Det är nog att hoppas på för mycket, men det sista som överger en är ju just hoppet..
Har sedan jag kom hem suttit med Google Docs tillsammans med Rebecka och förberett inför morgondagen då vi ska opponera på en c-uppsats som två från klassen skrivit. Tog väldigt mycket längre tid än vad vi räknat med men vi blev tillslut klara och förhoppningsvis går det bra imorgon!
 
Den ser blek ut, men förhoppningsvis blir den mer aptitlig efter några minuter i ugnen, denna ugnspannkaka. Viss risk finns dock att jag vispade för dåligt och att mjölklumparna inte är borta (vad låtsas jag egentligen, syns ju på bilden att smeten är hur klumpig som helst, haha). Orkar inte fundera så mycket mer på det dock, är för trött och hungrig. Allt blir gott med sylt på, ju. 

Kommentera inlägget här :