Listor är livet

Jag älskar listor och dagens to do-lista bestod av hela nio punkter. Fyra är avbockade nu och resten kommer vara check när jag går och lägger mig ikväll; den tillfredsställelsen! Älskar listor och älskar att checka av dem!
 
I alla fall, listan har till största del bestått av att ordna med enkäter som ska delas ut ikväll som en del av mitt och Rebeckas examensarbete, inköp av mat till kvällens middag när Rebecka kommer förbi, samt att fixa med mig själv i form av dusch samt fix med lägenheten i form av undanplockning. Nu ska jag hoppa in i bilen och hämta min lillasyster i skolan för att sedan åka hem till min lillebror som är hemma från skolan pga sjukdom idag, preppa middag till dem så den är klar när deras pappa kommer hem och sedan åka och plocka upp Rebecka, äta med henne och sedan gå och dela ut enkäter till ett handbollslag. Fullt ös och jag var inte alls taggad på allt detta imorse när jag gick upp; hade räknat med en soft dag hemma med plugg innan middagen med Rebecka, men när mamma bad om hjälp kändes det taskigt att säga nej endast pga lathet, haha, så.. here I am! Och nu känns det bara bra, älskar att hänga med mina syskon så det blir mysigt med några timmar där!
 
 
Har även förberett allting inför middagen ikväll som blir en kycklingsallad med solrosfrön, avokado och granatäpple. Förberett i den mening att allting är uppskuret och klart, redo att blandas ihop när vi kommer hem. Sallad blir sunkig så snabbt så ville inte blanda i allting så många timmar i förväg.. och fint med allting i olika skålar också! Tur att jag har diskmaskin... 

Kommentera inlägget här :