20:06

Så, blev det något vettigt av den här fredagen som började så oskönt och fick kvällsplanen avbokad? Jodå!
 
Började försöka ta tag i dagen med att fixa lite med min och Rebeckas uppsats efter att vår handledare äntligen hört av sig. Tio minuter efter att jag börjat dog dock mitt internet så fick ägna tråkig tid åt att försöka få liv i routern igen. Gick tillslut, inte tack vare mina tekniska kunskaper utan Google ska ha all cred.
 
Efter att ha ägnat några timmar  åt uppsatsen bar jag in alla mina sovrumsväxter till badrummet för att duscha av dem. Brukar försöka göra det någon gång i månaden - det älskar de, också enligt Google. 
 
Smet sedan ner i tvättstugan med förhoppningen att det skulle finnas en ledig tvätttid, och jajamensan! Två timmar senare var tvättkorgen tömd och två IKEA-kassar var fyllda med ren tvätt. Som nu doftar lite mer än vad de borde på grund av överdosering av sköljmedel. Man kan inte gör allt rätt, tydligen.
 
Fick sedan ett ryck och förvandlade mitt otroligt ofräscha sovrum till.. 
 
..det här! Det är ganska mysigt när jag håller det undanplockat. Trodde att den berömda "högen" som på något mystiskt sätt förföljt mig genom livet skulle försvinna vid vuxen ålder. Antingen är jag inte vuxen än eller så är det så att även vuxnas kläder oförklarligt hamnar på golvet..
 
Packade också upp några ljusstakar jag fått av min bonusmamma. Jag flyttade om lite när jag städade och kom fram till att jag har både en och två hyllor för mycket, därför bor den minsta nu bakom en fåtölj. Men se, den fick ett syfte även där - som hem till mina nya lysande vänner!

Kommentera inlägget här :