Ingen koll

Den här söndagen har bjudit på två blonde moments från min sida. Eller, jag har bjudit på två blonde moments för att uttrycka mig korrekt..? Till att börja med så har jag levt i total ovisshet om att det blev sommartid idag/inatt, fram till det att Hilda nämnde det efter vi varit på bio nu ikväll. Tänker att det är sådant man bör ha koll på, men skyller lite ovärdigt ifrån mig på dagens teknik som ställer om sig själv. 


Moment nummer två var när jag imorse lämnade min lägenhetsnyckel till pappa så att han skulle kunna lämna en sänggavel jag fått från honom (eller från min bonusmamma snarare eftersom pappas intresse i vilken inredning som korsar hans ytterdörr är lika med noll). Mitt på dagen smsade jag sedan honom från jobbet och talade om att jag skulle vara hemma mellan 15 och 15.30 om han ville komma förbi då, varpå han ringer upp och undrar hur jag tänkt komma in eftersom min nyckel ligger på hans köksbord. Goddag yxskaft liksom.. som grädde på moset kom jag sedan inte in genom porten nu ikväll då koden slutar fungera efter 21, så fick ringa till Sara som fick kliva upp och släppa in mig, haha. Tur att hon inte hunnit somna än!

Ska avrunda dagen med ett avsnitt pretty little liars och sedan sova. Ny vecka imorgon och filande på c-uppsatsen är vad som väntar. 

Skriv inläggstext 

Kommentera inlägget här :