Äntligen nästan nöjd!

Ny header! Är faktiskt riktigt jäkla nöjd! Bakgrunden är kanske lite trist som är brun.. Men den passar bra ändå med det orange så det får vara så tills jag hittar något som passar bättre. :)

Är sjukt trött så nu ska jag äntligen gå och lägga mig! !

31 december

Idag, eller igår kanske man ska säga.. Den 30 december i alla fall, så hade jag 30 mer besökare än jag brukar! Skitkul :)

Tittade på a Cinderella story på tv ikväll. Trodde att jag hade sett den, men det hade jag inte märkte jag sedan. Den var faktiskt bra. Lite halvtöntig och förutsägbar, men ändå en sån film man gärna kollar på. Mysig liksom. :) Sedan att Chad Michael Murray hade ena huvudrollen har ju absolut ingenting med mina åsikter att göra! Nej nej, inte alls..Allvarligt, kolla på honom! Hur är det möjligt...? Snygg som satan!

 

Okej, nog om det, imorgon/idag så är det ju nyårsafton! Vad ska alla göra?
Själv ska jag ta över Jessicas liv, igen, och sova där. Mysig värre! Kanska att vi är med någon mer på kvällen som är hemma. Kanske, kanske inte?

Jag har bestämt mig för vad jag ska ha på mig, men när jag vaknade imorse så stog det mellan:


- Svarta byxor från New Yorker
- Svart bolero med "nitar" från New Yorker
- Svart-glittrigt linne från New Yorker
Min julaftons-outfit med andra ord.


- Lackleggins från Gina
- Grå kofta, lite längre, från Gina
- Brett skärp

Valde nummer 2, Gina-outfiten, haha! Vad tycker ni, gjorde jag rätt val?

Ska nog hoppa i säng snart I think, ska bara fixa lite ändringar på bloggen. Hoppas jag blir nöjd snart, är så himla less på att hela tiden störa mig över något och aldrig lyckas fixa till så att det blir bra!

Börjar bli trött nu också känner jag. Godnatt on you♥

Nirvana - Smells like teen spirit