The Big Day

Har precis ätit frukost och ska ta och byta om snart. Sen ska jag, mamma, Axel och Sonja promenera hem till pappa. Där blir det ju till att säga hej då till dem. Usch jag hatar verkligen att säga hej då!
Att säga hej då på telefon eller till kompisar i skolan är ju inte så jobbigt, såklart, men vid sånna här tillfällen, när man skaåka långt bort och inte de inte ska få följa med. Det var jobbigt i skolan igår också. Älskar alla så himla mycket, men jag kommer ju tillbaka, så egentligen är det ju ingen Big Deal ;) Höhö...^^

Viktorias föräldrar ska ju åka med till Thailand också, så vi ska träffa dem på Arlanda vid elva, så går mot pappa om en halvtimme ungefär.

 

Vi får som sagt se hur det blir med bloggning där nere, har inte bestämmt mig ännu.

Men ha det jättebra allihop, kommer sakna er som fan!♥
Älskar er ♥

Haha!

Hahaha hittade massa porträtt-foton jag har tagit i skolan. Vissa mer lyckade än andra.. Men det gäller att bjuda på sig själv, eller hur var det? ;)


Ettan.. hahaha xD


TvåanTrean


Sexan


sjuan


Åttan...

Ja, haha så såg dom ut... ^^

Får se om det blir något mer bloggande innan Thailand :)

PUSS! <3

1 dag kvar!

Vet inte hur mycker blåbärssoppa jag har druckit nu... Det är i alla fall betydligt mindre i förpackningen nu än för en halvtimme sen, haha! Blåbärssoppa är sjukt gott!

Har packat färdigt nu också, skönt, men jag kommer säker komma på annat imorgon jag vill ha med. Man blir så himla sugen på att åka när man har packat allting, känns så mer verkligt då, eller hur?

Har missat typ halva Desperate Houswieves men ska i alla fall lägga mig i sängen och kolla på resten nu Sen blir det sova för ska vara i skolan 8 imornbitti och göra engelskaproven. Vickan och Jessica ska också dit så jag är inte själv där så tidigt, blir ju roligare så också ;)
Älskar dom där 2 så himla mycket!

Vet inte om det blir någon bloggning imorgon, vi får se. Annars hörs vi om 2 veckor, för är inte säker på att jag kan blogga där nere. Vill nog inte heller. Ska inte ha med mig mobilen och skulle vara skönt att skita i datorn också. Vara helt bortkopplad från "normal life" liksom.. Jaja, vi får se som sagt.

Puss så länge! <3