Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Gud så svårt! Jag kommer knappt ihåg mina födelsedagar. Men den dag jag har haft absolut roligast på är nog när jag firade uppe i Storlien. Det var 2 år sedan tror jag så på min 14-årsdag då. Jag fick åka Snowboard hela dagen och det var i slutet av den veckan vi var där så jag hade verkligen kommit igång med åkandet och det gick rikigt bra!
Det var den dagen jag fick Figren-tröjan också. "Vad fan är en Figren-tröja för något?" Jo ser ni, det är Robin Figrens matchtröja som han hade när han spelade med Djurgården ;-)
Kommer verkligen ihåg känslan när jag såg hur priset på den under auktionens gång ökade och jag kände hur chansen att jag skulle få den minskade mer och mer. Den slutade på lite mer än 4000:- om jag minns rätt, och jag var helt säker på att inte få den. Hur ofta får man något så dyrt liksom? Men där chockade pappa och Viktoria mig och den 10 April gick jag runt med den på mig hela kvällen. Det var lycka det..

(Har ingen bra bild på tröjan, men lägger upp en här senare idag. Fick ett behov av det nu kände jag ha ha!)

Warm upStortorsk

Djurgården ledde med 2-0, men Frjestad vände på steken och vann med 4-2. Kul för dom, surt för oss.
Men brorsan var bra och kan skryta med att han är 100-procentig som målvakt på Hovet! Att han fick 0 skott på sig behöver man ju inte nämna ;-)
Nej men det var riktit kul att se dom spela, de såg så små ut ute på isen med 7000 åskådare..

Otrolit dålig bild, men i nästa inlägg får ni se waay much better!