Sunday Evening

Tjena tjena, precis duschat, fan vad det behövdes! Haha..

Stack ju ut och sprang innan, men det gick inte att springa för det var inte plogat, så jag gick en lång promenad istället. Slutade med att jag hamnade vid Hemköp och då hade jag ingen lust att gå hela vägen tillbaka, så gick hem till Niklas och väntade där på bussen :)
Sedan vid stationen så kom Jessica och så åkte vi hem till mig tillsammans. Så har varit med henne nu på kvällen, och vid 8 så följde jag henne till bussen vid station. Då kom Niklas dit och så fick han sitt busskort tillbaka...

Jaa, det är väl vad som har hänt idag, och nu ska jag gå och lägga mig. Sov gott!♥


Love yah baby♥

Shit..

Fick lite panik hemma hos pappa för kom på att jag inte ens börjat på NO-grejen som ska vara klar imorgon. Men har gjort rätt mycket på den nu så ska sticka ut och springa en snabbis. Tror det blir själv :)

Sedan ska jag, förhoppningsvis, vara med Jessica. Jag vill verkligen träffa henne, så jag ska se till så det blir så ;)

Ska skynda mig ut nu så jag hinner med det. ♥

Sunday morningNya frisyren

Godmorgon!
Mamma fixade en jättemysig brunch nu vid halv 11, med bacon, stekt ägg och köttbullar! Very nice ;)

Pappa kommer och hämtar mig mid 12 ungefär och då ska jag hem dit och hämta ridkläder och lite annat tjafs. Vid halv 2 eller något sånt, kommer inte riktigt ihåg, så ska jag ut och springa med Niklas. Har ingen aning om vart, men jag vill i alla fall springa vid Barockparken (haha typ ingen som vet vad det är antar jag?) så jag hoppas han går med på det :)

 

Kram så länge!♥