Bye Sweden and hello Thailand!

Allt är färdigt nu, har städat rummet och packat handbagaget. Sagt hej då till Niklas har jag också gjort. Det var jobbigt, men tre veckor går fort så snart är jag tillbaka! :)

Gud, är så himla övertaggad på det här. Komme bli världens bästa tid på Arlanda innan vi går på planet. Världens bästa flygresa och framför allt; Världens bästa utomlandsresa!
Sista blogginlägget på tre veckor, hörs sen!

PUSS!!

Klar med packandet. Eller?

Sådär, allting nerpackat och väskan igenstängd. Är fortfarande lite fundersam över om jag verkligen har med mig tillräckligt med saker. Men som jag skrev tidigare; det jag inte har med mig nu får jag fixa där eller helt enkelt klara mig utan.

Är bara handbagaget kvar nu då. Och ta fram vad jag ska åka i. Och skriva upp att mobilladdaren och tandborsten ska med så jag inte glömmer det. Är tydligen långt ifrån klar..

Ska försöka hinna med någo inlägg imorgonbitti. Planet går halv 2 och vi ska vara där halv 12. Sedan kommer Niklas förbi och säger hej då vid 10 så jag borde hinna med tycker jag allt.

Ååh, en igelkotte på gräsmattan ser jag nu. Fan vad söt! Ha ha aja, godnatt!


Ha ha såhär har jag sett ut idag. Sådär lagom fräsch och snygg va? ;)

Thomas Sabo

När jag gick ut nian nu i våras så fick jag två armband från Thomas Sabo. Ett av mormor och morfen och ett av mamma, pappa och Viktoria. Det från mormor har jag visat här och nu tänkte jag visa det andra också.


Skon fick jag av Viktoria, för att hon tänkte på hur mycket jag älskar skor.

Bokstaven M fick jag av mamma, med tanke på mitt namn.

Vingarna fick jag av pappa, för att jag är hans lilla ängel.

Tycker deras tankar bakom varför de valde de sakerna de gjorde är så himla fina.
Armbandet betyder otroligt mycket för mig. Har aldrig haft ett smycke eller någon annan sak som haft så stor betydelse. Eller jo, hade en gammal sliten tyg-kanin som hette Herman när jag var liten. Han betydde en del kommer jag ihåg.. Ha ha! Undrar vart han har tagit vägen?
Kommer sakna familjen väldigt mycket. Sen åkte pappa, Viktoria och brorsorna till Gotland för nästan två veckor sen, så dem blir jag utan i nästan fem veckor. Har aldrig varit borta från dem så länge, så det kommer bli en liten utmaning, såklart.
Men jag kommer ha det superbra med världens bästa Amanda.