Mys-kväll?

Ha ha jag och Amanda har typ inte gjort någonting idag. Bestämt lite om fredag bara, annars leagt i sängen framför datorn.
Men det blir det ändring på nu. Båda har ätit middag och hon är påväg hit så då ska vi fan komma på någonting att göra!
Är lite taggad på att åka till Kairo/Norrviken/Fysingen och bara sitta och ha det mysigt..

LookLeggings - H&M
Tunika (riktigt gammal) - Sisters

Godmorgon!

Lite sent att säga godmorgon kanske, goddag passar väl bättre egentligen.
Ja ja, sitter i alla fall och väntar på Amanda och så länge kan jag ju berätta om igår.

Sov hos Jessica i måndags och igår på morgonen åkte vi hem hit och fixade iordning oss.
Sedan blev det tandläkaren där de kollade upp vilken sorts tandställning jag ska ha. Vet inte om jag sagt det i bloggen, men Jessica skrev ju det så fint i måndags. ;)
Efter det tog vi tåget in till stan, Skansen och Allsång på Skansen.
Kom dit vid ett ungefär och satt på samma bänk i 7 timmar! Galet ont i rumpan efter ett tag. Men hade med mig solojan så låg där i bh och shorts och stekte. Riktigt najs!
De olika artisterna som ska uppträda på kvällen repeterar ju under dagen så det är nästan hela tiden något som händer, men det blir ju ändå rätt långtråkigt efter några timmar. Men det är absolut värt det. Kollar aldrig på programmet på TV, men det här var andra gången jag var där live och det är väldigt roligt. Skön stämning och snygga vakter. He he..

Har inga bilder därifrån tyvärr, men det får gå ändå. Snygga Ola Salo går ju att googla på och vill man spana in mindre snygga Anders Lundin så går det också att göra på google. ;)Riktigt alla är inte vakna än..