Söt tjej<3 Har muppat mig lite på telefon ...

Söt tjej<3 Har muppat mig lite på telefon och facebook med Anton nu och det är dags att sova. Är hur glad som helst, verkligen jätteglad! =D

Match mot en annan del av Köping.

39-6 i skott efter 2 spelade perioder. Ändå står det 2-1 till HV. Hur är det möjligt? Fattar det inte.. Men sist de möttes vände DIF 1-2 underläge till vinst med 3-2, kan absolut hända igen! Om pappa skärper till sig med sin live-update via SMS här nu snart så man slipper vara nervös och irriterad på att man inte vet hur det går så ska jag nog kunna accpetera en förlust också. HV71 är trots allt det enda lag jag tycker det är "ok" att torska mot. Eller jag kan i alla fall gå med på att de vann fare and square - oftast. Det är ett grymt hockeylag.


Kanske att Kempe trycker dit den ikväll igen..?

Jag älskar gulliga SMS från världens bästa!

Enormt irriterande att inläggen hamnar lite i den ordning de själva vill, men finns inget att göra åt saken annat än att hoppas på att de lägger av med det snart.

Hade historiaprov sista timmen idag. Gick förvånandsvärt bra ändå måste jag säga! Dock sa jag precis samma sak sist och på det provet fick jag nästan inte ens G.. Men man kan inte vara bäst på allt!
Borde plugga på tyskaglosor tills imorgon, men vet ni vad? Jag tänker inte göra det. Har för det första inga böcker med mig hem och för det andra kan jag omöjligt lära in 15 nya ord på en kväll och igår pluggade jag hisoria så hela tyskan var dödsdömd redan från början =)

Försöker hitta någon att åka med imorgon till skolan. Niklas brukar funka men han hade projektvecka så det gick inte för sig. Ska kolla Anton nu, kanske till och med blir samma buss till stationen..?