London!

Vi är inte riktigt klara för att åka än, men blir inget mer bloggande innan i alla fall.
Planet går 16.15 och vi flyger till Danmark först och mellanlandar där. Är väl framme i London runt 8 kan jag tänka mig. Åh, det ska bli så himla roligt!
Vet inte hur mycket dator jag kommer ha tillgång där, så jag vet inte hur mycket bloggning det blir alltså. Telefonen har jag på flygplansläge tills vi kommer hem, vill inte få en repris på räkningen efter Thailand.. Men jag ska nog lyckas komma åt lite Facebook och så emellanåt, så helt off blir jag inte =)

Ni får ha det så bra här hemma i Sverige, kommer sakna er allihop enormt mycket! Puss och Kram!

Mössan.


Jag hatar ju att frysa, och jag är inte ett superfan av mössor, men ändå älskar jag dem! Det är så otroligt skönt att ha på sig, även om det sabbar frisyren totalt. Gillar både den vita och den mörkgrå, men mest av allt gillar jag öronmuffarna! Jag tycker det är skitcoolt med öronmuffar och ska köpa ett par har jag bestämt. Frisyren håller, plus att de som inte tycker att de "passar" i mössa kan ha dem som ett annat alternativ. Skitsmart!
Ska titta efter sånna nu i London, ska se om jag hittar någon fin mössa också.

Dirty traveller?

Sådär, klar med packningen! Tog flera timmar att komma igång för jag hatar verkligen att packa. Usch.. Men sen när jag väl var igång gick det på 20 minuter. Har med mig lite olika kläder till varje dag, men sen vet jag inte om jag ska ha med lite "finare" saker att ha på kvällarna. Har frågat Viktoria så får se vad hon säger om saken. Nu blir det i alla fall duschen för jag är skiiitig.