Inför ikväll

DIF möter Luleå ikväll kl. 19.

Djurgården ligger näst sist i tabellen med bara 4 poäng, medans Luleå leder med 13.
Luleå har dock en match mer spelad, men det går egentligen inte att skylla på, Djurgården ska vara bättre än såhär, så är det bara.
Lite mer statistikläsning visar att DIF har vunnit 1 match, Luleå 4. Oddsen emot oss alltså.

Nytt system i år också. Förut spelade de 3x20 min och stod det lika blev det sudden i 10 minuter. Mållöst där och matchen slutade oavgjort. Nu har publiken fått rösta och allt har ändrats till 5 min sudden och sedan straffar efter det, för att få ett klart avgörande. Tycker det är ett riktigt skitsystem. Det är ju bara så för att tittarna tycker det är kul att se straffar. Helt onödigt. Är lagen så pass jämna att  att 60+10 minuter kan ge ett vinnande lag, då är det så! Straffarna lämnar dessutom avgörandet mycket mer åt slumpen. Jäkligt dåligt förslag som gick igenom helt enkelt! Håller med Hardy Nilsson till 100 på den punkten.

internetlös

Har varit utan internet hela dagen, lyckades äntligen fixa det - själv! He he..

Har ont som jag vet inte vad i tänderna, men har börjat vänja mig lite nu i alla fall. Får tänka på hur otroligt snyggt det kommer bli sedan!

Skulle egentligen sprungit med Niklas idag, gjorde det i tisdags också om jag inte berättade det, men kom på att det är match idag som jag såklart ska på, så fick skita i det. Riktigt synd för jag ville verkligen..
Ha ha, hade så ont i munnen idag att jag seriöst övervägde att skita i matchen och dra ut med Niklas på en runda och sen kanske vara med honom ett tag. Skulle vara skitkul, men så kan jag bara inte göra. Inte idag när Djurgården behöver all support de kan få! Är faktiskt väldigt otaggad på matchen känner jag nu.. Men men, det blir bättre när jag kommer dit! :)

Tandställning; CHECK

Hello!

Är hemma nu, har varit hos Emelie hela kvällen. Skitmysigt, och guuuud vad fint du bor!! =)

Tandställningen är också på plats, usch för det. Är lite smått deprimerad att jag ska gå runt med en sån ful grej i munnen i typ ett år, plus att det ska komma en till på överkäken senare. Blä på det!

Det gjorde inte alls ont innan, så var såklart jättenöjd med att "slippa det". Men icke, har hur ont som helst nu, känns som växtvärk i tänderna. Typ.
Ska försöka få mycket sömn inatt så nu blir det snabbstädning av rummet och sedan sova. Härligt värre.

Godnatt på er.