Sleepover

Hola!

Blev en väng först till Liljeholmen med Amanda för att möta upp Jessica vid hennes skola. Sedan till Slussen för att köpa lösfransar osv till Jessicas sminkning hon ska göra på mig igen. Är hemma nu och har tittat på när famlijen ätit tacos, har ätit så mycket annat idag så är inte det minsta hungrig!
Jessica sover här ikväll och vi ska träffa Vickan Amanda och Frida ett tag nu ikväll. Imorgon blir det mycket roligt men det vill jag inte skriva nu, tar det senare. Byta om till varmare bycor är prio ett just nu!

Påskdukning

Personligen så tycker jag att det här med påsk är lite överdrivet. Visst, att få påskägg och träffa släkten är alltid roligt, men det är ändå en högtid som jag skulle klara mig utan, utan störe bekymmer. Viktoria, min låtsasmamma, däremot tar varje chans hon får att få möblera om och byta ut ljus, tallrikar, glas och dukar så hon älskar såklart alla typer av högtider när man får en chans att bjuda hem gäster!Nu är de här bilderna tagna dagen efter så de fula underläggen ska egentlien inte ligga på bordet, men visst gör hon det snyggt? Jag älskar att komma upp på övervåningen och mötas av olika dukningar lite då och då, det gör väldigt mycket för humöret när det är snyggt hemma tycker jag!

Trött och kissnödig.

Att den första känslan när man vaknar är "jag hatar mit liv" är kanske inte det optimala för en bra morgon, men herregud vad trött jag är! Det var faktiskt länge sedan det var såhär illa och ändå sov jag straxt efter 12. Galet.
Min egentliga buss går om ca. 20 minuter, 11 över, men eftersom jag fortfarande ligger i sängen så får det bli nästa. Satsar på att gå av i Häggvik med buss därifrån sedan. Det hinner man på.

Tittade på termomentern för 10 minuter sedan och då visade den 5 grader. Nu 7. Det går jättefort såhär på morgonen och man blir så glad över att det är så vackert väder hela tiden! Eller hur? Jobbigt det kommer bli sedan när man kommer tillbaka till verkligheten och det börjar regna och bli kallt igen...

Nej, ni får ha en bra dag! Nu ska jag leta lite kläder.