2011/2012

Gott nytt år! ♥

Kvalitetstid med lillebror

Ibland får jag verkligen till det här med att vara en bra storasyster. Inte ofta, men ibland. Tog med ena lillebrorsan på bio idag, Alvin och gänget 3 såg vi. Ha ha, helt okej film och det var mysigt att hänga lite med Philip. Han har blivit helt in love i Viktor så även den pojken var med, och brorsan var heltnöjd över att få åka med honom i bilen osv. Gulligt!
Har käkat middag och så här hemma, samt städat rummet. Ikväll blir det Red Dead Redemption hemma hos Viktor! Älskar det spelet, spelade det hos kusinerna i Skåne i somras och det är sjukt roligt. Cowboyspel typ.

Ett litet förlåt.

Hej på er, ska alldeles straxt gå till bussen och åka till jobbet. 11-18 är tiden idag, och efter det ska jag till thairestaurangen Tiger och äta med Ellen vilket ska bli supermysigt.
Jag vet om att jag inte har varit världens bästa kompis på ett tag. Jag har inte ställt upp för de jag borde och vill ställa upp för, så som jag borde. Men jag vet om det, och jag ska verkligen försöka ändra på det. Börjar med en middag med Ellen, och sedan ska jag boka in lek-tid med Jessica (du måste få din julklapp!!). Skäms lite över hur jag betett mig, men ska som sagt bli ändring på den fronten nu. Finns saker att skylla på, men hur moget är det? Det är trots allt mitt ansvar oavsett vad och när jag har världens finaste vänner, varför kasta bort det? ♥
Nu måst ejag leta rätt på ett par strumpor snabbt som attan och sedan ska jag springa till bussen. Ha det bra!