Hemmakväll

Kom precis hem från en mys-kväll med mami. Fick henne att följa med mig till stallet och så fick hon låna Blesi och vi red en runda. Hur mysigt som helst! Dock var hon rädd till största delen men hon sa ändå hemma sedan att hon haft roligt, så det gjorde mig glad. :) ♥

Norbit har gått på TV ett tag nu så kikar på den lite halvt samtidigt som datorn ligger i knäet. Otroligt skönt att ha varit ledig hela dagen också! ♥


Min underbara pappa! Saknar honom sjukt mycket.

What the fuck..?!

Jag hatar katter. För tillfället i alla fall.

Nej, men katter har aldrig varit mitt favoritdjur, även om jag tycker om våra som vi har såklart. Men de gör det ju inte lättare att tycka om dem direkt när de har kissat och bajsat i min säng i natt. Mysigt eller hur? Fan, har stått med Vanish och duschslangen i en halvtimme nu för att få bort lukten och nu ska det väl vara någorlunda rent i alla fall. Så jävla äckligt!!


Har i vanliga fall en sorts hat-kärlek till dem. Idag är det mest bara hat..

Drink-tips!

I fredags var Jessica här och vi gjorde 2 olika sjukt goda, alkoholfria drinkar! Tänkte därför tipsa om den ena här nu, så kan ni prova på själva. :)

Den är inte alls komplicerad, utan tvärt om väldigt enkel. Men det spelar ju ingen roll när den är så sjukt god!Det man behöver är:

- Mango, ananas, hallon, grön melon och blå vindruvor. (Finns att köpa i fryspack på ICA för ca. 20 kr).
- Apelsinjuice utan fruktkött
- Is

Vi hade bara juice med fruktkött i hemma så innan vi hällde allting i en tillbringare så silade vi juicen några gånger. Inte alls svårt så det kan man absolut göra om man inte har fruktkötts-fri (?) juice hemma. Sedan mixade vi ihop allting i en tillbringare med en stavmixer, hällde upp i glasen och tillsatte is för att de skulle hålla sig kylda.
Självklart kan man tillsätta alkohol om man nu känner för det. Blir ju en annan smak då antagligen, men varför skulle det inte gå? Visst är det lätt?! Try it!