fuck

Utegångsförbudet som skulle gälla i 2 veckor tos bort idag. Skitglad tjej blev såklart taggad på något kul imorgon men nej, nu ska alla göra annat.
Deppig tjej går och lägger sig. Over and out.

Love in this club

Nu efter att ha tröst-tittat på ett avsnitt av Jersey Shore så är det dags att läsa igenom naturkunskapsboken inför läxförhöret imorgon. Har relativ bra koll på läget så det blir inte så mycket tid med den ikväll så det är skönt.
Så länge slänger jag upp en låt här, en grym låt!

Blåst bimbo

Ibland blir jag bara så förundrad över en del människor.
Jag klev av bussen här hemma, och får höra att 2 personer bakom mig mumlar något om att jag är en "så jävla blåst och en riktig bimbo". Jag behöver inte tala om vilka det var, känner inget behov av att ge dem ännu mer uppmärksamhet än de redan fått.
Jag sa inget om det då, blev faktiskt bara ledsen. Men sedan tänkte jag om. Hon som sa det har inte speciellt många fler kompisar än sin pojkvän, det vet jag, och hon är inte speciellt omtyckt av andra heller för hennes kassa beteende. Vem är det som borde vara ledsen egentligen? Tjejen utan kompisar röstar jag för!

Fan, jag är ingen blåst bimbo jag vet det, men det är ändå inte kul att höra. Men om jag nu skulle vara det - so what? Jag är så jävla nöjd med mig själv och den jag är ändå så jag skulle inte bry mig. Särskilt inte om vad en sån som hon tycker.

Det är ett fritt land, tyck vad ni vill om folk, men hitta fan inte på saker som ni sedan sprider vidare! Usch vad irriterad jag blev på grund av det där.