Träningsvärk och dubbelmatte

Godmorgon!

Tisdag idag, alltså sovmorgon för min del. Har precis ätit frukost och ska börja göra mig iordning lite smått.
Har en seg skoldag idag med matte mellan 2 och 4. Dubbeltimmarna på tisdagar är inte att leka med, oavsett vilket ämne det är. Man är sjukt seg och trött och det är svårt att fokusera sig. Men det är bara att kämpa på, speciellt nu när jag har matte B och måste hänge med hela tiden. :)

Tränade igår kväll, och har fetaste träningsvärken idag kan jag lova! Men det är ändå skönt på ett sätt, då vet man att man har jobbat bra.

Kaxiga ettor och håltimmar

Hela Sollentunas komuns nätverk/servrar har legat nere hela dagen, så min webbdesign-lektion blev inställd. Innebar alltså hål från 12.40 till 15.00 för min del. Lite smått irriterande sådär.
Men nu är det bara en halvtimme kvar, så börjar se ljuset i tunneln. Ha ha!

Har kikat runt på lite olika jobb, bara för att se vad som finns liksom, ätit från cafeterian, blivit bombad med NT-tidningar av NT-människor (naturare och teknikare har en vecka om året då allt spårar med show, NT-tidning och bara allmänt flippad skola) och så vidare. Så har inte dött helt i alla fall. :)

Ettorna ska dock tagga ner lite. Leker coola när de slänger NT-tidningen de just fått i en papperskorg och ser helnöjda ut. Ha ha, lek inte säger jag bara ♥

Gustaf Wesslau

En liten foto-dröm jag har, är att få ihop som en liten samling med bilderserier på en och samma person. Som till ett kollage ungefär. Allra helst då såklart hockeybilder på olika spelare. För tillfället är högsta önskan på Gustaf Wesslau och Marcus Nilsson i Djurgården. En riktig önskedröm är annars såklart Henrik Lundqvist, ha ha..

I alla fall, detta skulle ju kräva att jag fick komma riktigt riktigt nära. För det är sådana bilder jag vill ha. En närbild på ansiktet i profil, ögonen fokuserade på spelet och några svettpärlor i pannan. Oj vad underbart det skulle vara!

Men sålänge får jag nöja mig med att fota från läktarplats, och det är inte fy skam det heller. Även om jag aldrig får känslan "100% nöjd". Det är omöjligt från där jag fotar. Tror jag.