Godmorgon!

Igår var jag på hockey med Jessica och sedan låg vi på soffan resten av kvällen bara. Sov även där, och det känns i ryggen nu! Ha ha :)
Jessica åkte hem vid 9 för att göra sig klar till skolan, och jag sitter här och äter frukost; lussebulle och jordgubb/blåbär-smoothie! Ska inte åka förrän om 1 timme så det är skönt att bara sitta och ta det väldigt lugnt..

Hoppsan..

En timme på centrum med Ellen där jag skulle titta på en vinterjacka inne på NOW slutade med 2 helt andra inköp..Min gamla webbkamera som jag fått av världens snällaste Jessica har gett upp. Glapp i kontakten man sätter in i datorn så den går inte att använda utan att man utvecklar någon typ av ADHD. Sims 3 kan jag inte försvara på samma sätt dock.. Såg att det kommit detta tilläggspaket med husdjur och då kunde jag inte motstå! Har tröttnat på att bara spela vanliga Sims 3 (låter som om det ända jag gör är att spela Sims!?) men nu äntligen kan man även ha husdjur! Till och med hästar kan man ha, hur underbart!? Ha ha, nörd. ♥

Ingen ork för något alls

Världens bästa mormor fyller år idag, så ska snart gå till henne och morfen för födelsedagsmiddag! :)

Ska även hem till pappa idag (han åker till Thailand i 3 veckor på torsdag så vill träffa honom innan) så ska packa iordning allt jag ska ha med mig dit nu. Orkar verkligen inte, är sinnessjukt trött, men what to do?
Och Vickan, what's up no responding on comments?! Inte okej..