Lite rolig/onödigt vetande om mig

♥ På mitt födelseattest står det att jag är född den 11/4 och inte den 10/4. Är dock registrerad som född den 10e, mina föräldrar fick välja datum då de inte visste om jag kom ut före eller efter 12-slaget.

 

♥ Första gången jag var full var i ett tält ute i en skog någonstans i Skåne.

 

♥ Jag tittar ofta på Lejonkungen, och gråter lika ofta till den.

 

♥ Jag tycker det är roligt att städa, om det är andras hus/kontor/på jobbet. Aldrig hemma.

 

♥ När jag var liten och var i Spaninen med familjen var vi i en smyckesbutik där jag satte på mig ringar på alla fingrar. Fick inte av en enda så pappa fick köpa allihop. Tjocka fingrar har jag alltid haft, tydligen..

 

♥ Jag skulle aldrig kunna ge upp hela mitt eget liv för någon annan och vill därför aldrig ha barn. Andras bebisar däremot gullar jag gärna med.

 

♥ Mina favoritfilmer är Sagan om Ringen-triologin och jag älskar action- och fantasyfilmer.

 

♥ När jag var liten och blev ledsen kunde jag lägga mig under sängen i ett mörkt rum tills jag somnade. Gömmer mig fortfarande gärna under saker när jag blir ledsen, typ täcke/filt eller sitter till och med under skrivbordet ibland.

Klädångest

Har suttit i sängen nu en stund och läst lite bloggar och försökt komma på vad jag ska ha på mig ikväll. Ska ut med några kompisar i stan så det ska bli jätteroligt, men det vore ju helt klart ett plus om jag visste vad jag skulle klä på mig!! Funderar på svarta jeans och någon snygg tröja, eller en enkel tröja och massa smycken till. Men jag har som sagt ingen aning och blir mer och mer irriterad, haha..
Ja ja, ska äta middag här nu snart och sedan packa ihop mina saker och gå över till grannen där jag vi ska fixa oss tillsammans. Hon ska inte dricka ikväll då hon måste vara pigg imorgon, så hon ska köra bil in - lyxigt värre! Slippa ta nattbus/tåg hem känns skitbra! :)
Så jävla snygg.. duscha duscha duscha är vad som gäller. Snarast!

Kaosdag

Hej på er!

Den här dagen startade med att jag vaknade 5 i 8, provet började 8.20. Kul. Kom till skolan 8.50 och som tur var hade vi lektion till 10.10 så hann göra provet! Hann inte tvätta håret, sminka mig eller något så i all hets slängde jag på mig keps för att slippa se för hemskt ut haha..
Har i alla fall överlevt dagen, även om det tog till efter lunch att komma ikapp och vakna till liv helt. :)

Är på sista lektionen nu och snart är det helg!