Sover 0 timmar för Coldplay om det behövs!

Kom hem 12, somnade 2. Coldplay alltså, vilket band! Berättar mer senare för efter 4 timmars sömn har jag ca. 3 timmars föreläsning på trafikskolan framför mig.. Risketten ska avklaras, segt men Jessica är också där så det blir nog bra!

Ska fortsätta lyssna på Coldplay, försöka vakna upp med mina 2 Vitamin Well Stevia och vänta på tåget. Puss!

Konstiga känslor

Har ni, som jag, att en del låtar ger er ont i magen eller bara en olustig känsla i hela kroppen? Jag har det framförallt med sådana låtar som en gång betytt väldigt mycket för mig och som fått vara med om jobbiga saker som hänt i mitt liv, eller om bra saker som sedan blivit till minnen som bara gör ont att tänka på. Dessa tre låtar har jag älskat förut, inte lyssnat på konstant kanske men ändå tyckt väldigt mycket om och aldrig tröttnat på. Nu kan jag knappt höra dem längre utan att det känns obehagligt. Det är mycket bättre nu med alla tre och jag kan lyssna igenom hela ändå, det var betydligt värre förut. Spelade dem "You learn" på gymmet gick jag på toaletten osv. Sjukt egentligen hur man låter en påverka sig själv egentligen! Man ska vara sin egen boss, bestämma till 110% över sig själv, men ibland är det fan svårt.

 

 

Honey

Direkt efter skolan idag så åkte jag till stallet och Honey. Det gick rätt trögt i början för både mig och Honey; han var nog inte riktigt uppvärmd och på fel humör och jag.. ja, jag har inte ridit "på riktigt" på över 2 år (vet inte hur länge sedan det var som jag red för instruktör!) så det hade sina förklaringar. Att dessutom vara ute på en ridbana utan skugga mellan 12 och 1 när solen står som högst var väl inte heller det optimala. Men tillslut släppte det för oss båda och oj vad fin han blev! Han skrittas bara just nu på grund av en spricka i ena bakhoven, men det räckte för båda var helt svettiga efteråt haha. Han blev så mjuk och fin och lyssnade perfekt. Det är vid sådana tillfällen man älskar hästar och att rida, när man får kämpa i början och är så nära på att ge upp men det sedan bara släpper helt och flyter på perfekt. 

Avslutade det hela med en kort promenad på en av alla grusvägar runt stallet. Fina häst! ♥