Kötta på gymet!

Pluggat naturkunskap, städat, vikt tvätt och nu precis ätit middag. Har fortfarande mensvärk som jag fick imorse, men den är i alla fall uthärdlig nu så ska pallra mig iväg till gymet och hoppas på att det är mindre folk där idag. Igår gav jag upp efter bara ungefär en halvtimme då det var väntetid på precis allt - värdelöst. Så som sagt, förhoppningsvis en bättre träningstimme idag och sedan ska jag äta gottis och plugga juridik!
 

H&M

Stickad tröja 99:-
Stora silverarmbandet 99:-
Guld- och silverarmbanden 49.50:- (säljs tillsammans)

Hudbesvär

Visst är det härligt med snö och vinter, mycket bättre än det regn och mörker som var för bara en vecka sedan! Tyvärr har jag dock alltid haft problem med min hud till och från - hade eksem när jag var liten som gick över men nu är tillbaka i ycket mindre mängd och jag får också extremt torr hud när det blir kallt och luften blir torr. Allting var värre när jag var mindre, fick bland annat store röda bölder i hela ansiktet en vinter kommer jag ihåg så jag fick vara inne när de andra barnen på dagis var ute och lekte haha.. Inte så roligt, och nu har jag som grädden på moset utvecklat någon sorts eksem i hårbotten också - Ä C K L I G T ! 
     Blev ett besök till Apoteket idag då för att ta tag i detta en gång för alla. Köpte en salva mot just hårbotteneksem för 2-3 veckor sedan men inte fan har den hjälpt. Så det blev ett schampo för torr hårbotten för att försöka hjälpa till ännu lite mer, en duscholja och sedan en riktigt fet hudkräm som ska gå bra att ha i ansiktet. Hatar att ha krämer i ansiktet som är feta och som gör att man ser allt annat än fräsch ut, men att gå runt och ha utslag över ena kinden och som dessutom kliar är ingen större hit det heller så det är bara att välja; pest eller kolera.