Ordning och reda pengar på fredag!

Wehey, ska inte upp förrän 9 imorgon men ligger redan i sängen klar för att sova!
Har suttit och skrivit en liten lista samt planerat i kalendern för resten av veckan samt kommande vecka. Känns bra nu allting, har riktig ordning på vad som ska göras vilket gör att jag inte känner mig stressad, jag har koll på mina saker och håller städat vilket ger mig en känsla av lugn och ro.. Ja, det går bra nu helt enkelt! Godnatt :)

Lättar på locket

Okej, jag måste bara få..

 

Jag spyr lite på allt det här snacket om Blondinbella och hennes bilder från Bahamas, vet inte om ni har sett dem men de finns på hennes blogg och nu också på typ alla andras bloggar också.. I alla fall, jag blir så less på tjatet om hur folk ser ut! Tydligen har hon fått massa kommentarer om att hon är tjock osv, och nu skriver var och varannan lite större bloggare om hur "sund och hälsosam hon ser ut" och att "hennes kropp är hur fin som helst" osv osv, ni förstår grejen? Och nej, inte fan är hon tjock! Men nej, hon är fan inte smal heller?

 

Det här med att det är så farligt att vara tjock och man absolut inte får säga att någon är det, vad är det för trams? "Öh vad säger du nu Maja?" Men faktiskt, det blir skittramsigt att hålla på så, när det är helt okej att säga att någon är smal och att det är perfekt. DET om något gör att det skapas någon typ av rätt och fel.

 

Om det bara kunde vara okej att säga "nej, Blondinbella är absolut inte tjock, men hon är inte smal heller. Hon är någonstans mitt emellan", det skulle vara något det. Det borde skapas uttryck för något mer än bara tjock och smal. För vad är man om man inte är tjock och inte smal? Om man är mittemellan? Det måste ju gå att få vara det också, eller?

 

Jätterörigt inlägg men är bara så irriterad över den här grejen med hur folk ser ut och inte, varför orkar man bry sig om hur andra ser ut?! Jag förstår inte, fokusera på er själva och er egen hälsa. Skaffa er ett eget liv. Herregud.

Godmorgon!

Det här med att äta frukost går sådär för mig idag. Har suttit sedan kvart över 8 med fil och flingor och jag har fått i mig kanske en femtedel. Vet inte vad felet är, men är väl bara inte hungrig antar jag!

I alla fall, såg precis att det är 10 minusgrader ute, fy för det. Vi har väl blivit lite för bortskämda den här vintern med nästan ingen snö och i princip inga dagar kallar än 0-gradigt, men det har varit så skönt! Nu blir det istället tjockjacka och mössa..

Jag vill ha sommar!