LOOOOVE

Kopte mina forsta RayBan's for nagra dagar sedan - I'm in love! 
Taggar: glad, rayban, tjej;

Poolhäng

Har precis gått upp efter en natt med många sjuka drömmar. Höll bland annat tal på min pappas begravning och letade bröllopsklänning inne på Cubus. Haha helt galet!
 
Ligger iaf vid poolen nu och har det bra. I tisdags och igår var vi på stranden och spanade på surfare och i torsdags på Universal Studios, så en dag med sovmorgon och poolhäng ska bli skönt. Ikväll ska vi eventuellt till något typ av tivoli. På Universal Studiojagarns en del häftiga karuseller så jag är grymt taggad på ett riktigt tivoli ikväll!
 

I'm alive

Tjenare!
 
Just nu ar vi en bit utanfor San Diego, vi bor hos en av Amandas slaktingar som ager ett sjukt stort och lyxigt hus som vi far lana under en vecka nar han och hans familj ar i Sverige. 
Eftersom jag inte kan lagga upp bilder pa bloggen sa tycker jag att det kanns lite trakigt att skriva massa inlagg sa darav den daliga uppdateringen. Tankte att jag halt enkelt far beratta om allting med bilder sedan nar jag kommer hem! Ska hoppa in i duschen nu och sedan vacka Amanda som somnat pa soffan, vi ska upp tidigt imorgon for att aka till Universal Studios i Hollywood, ar riktigt taggad!
 
Hoppas ni har det bra, kram.