Känn ingen sorg för mig i Göteboooooorg

Körde ett nytt pass på gymmet idag med Jessica, utomhus-fys typ. Det var väl skönt att vara ute men riktigt jobbigt var det! Dessutom la sig Jessica i brännässlor det första hon gjorde.. Jag hade lite roligt åt det ett tag, tills jag insåg att även jag gjort den tabben och sedan sprang vi runt och kliade oss i panik på rygg och axlar, haha!

 

Imorse panikstädade jag för att städarna skulle kunna dammsuga rummet, men så kom de såklart inte utan imorgon ska de vara här. Det byts dagar fram och tillbaka så jag har ingen koll längre alls. I alla fall så lyckades jag lova fasrsgubben att städa ordentligt nu ikväll så gör det samtidigt som jag desperat försöker lära mig hela texten till Dani California som vi har uppspel i på fredag. Går sådär.
Bild jag helt glömt bort att den har tagits haha! Jag, Christoffer och en annan tjej på skolan jag inte vet vad hon heter.. hehe.

Kort skoldag

Börja 12.40 och sluta 13.50 är helt okej! Insåg innan att jag knappt har några lektioner den här veckan, men en himla massa håltimmar.. Och prov! Fy fan haha.

Har körlektion nu 16.10 som jag är sjukt taggad på och sedan ska jag plugga ihjäl mig till morgondagens prov som jag kan absolut ingenting till. Bra jobbat.

Drar ut och springer med Gustaf Wesslau