Oops..!

Nya boots från Skopunkten för 399:- och jeans från JC (Crocker) för bara 249:-! Jeansen kostar egentligen 499:- men det var halva priset så då kände jag att det var bäst att slå till. Stretchiga, snygga och väldigt tajta längs vaderna så de passar perfekt i stövlar, till mina JC osv. Perfekt helt enkelt! Det är dyrt att ha höstlov..

Dragqueen

I tisdags förra veckan så ställde jag upp som "modell" åt Jessica på hennes skola när de hade till uppgift att sminka och styla någon som en dragqueen. Det var hur roligt som helst, även om det tog sin lilla tid att bli klar, och jag är väl inte världens bekvämaste framför kameran om jag inte får lite tid på mig att vänja mig.. Men jag tror att bilderna, som togs av ett proffs med relfexskärmar och hela kitet, blev riktigt bra! Hoppas jag kan få dem sen och då visar jag såklart här. Så länge får mobilbilder "behind the scenes" duga. Snygg sminkning va?! Älskar den, och det blåa håret är ju bara för underbart.. haha ♥

Oj, har jag en blogg?!

Kul att det tittar in folk här, trots jordens sämsta uppdatering. Ja ja, livet rullar på i alla fall och efter en jobbhelg har jag nu äntligen höstlov! Så jävla skönt, även om jag har körkort och juridik att plugga till för jag har inget jobba alls så kan liksom göra i princip vad jag vill när jag vill och hur jag vill hela veckan. Nu låter det som om höstlovet är typ det bästa som hänt mig, och ja det är nog ganska sant.. Less på skola och less på att behöva planera allt noga, freedom is the shit.
 
Har spenderat dagen på bio med Amanda, Ted såg vi och den var brutalt rolig - se den! Sedan har jag varit lite halv deprimerad hemma hela kvällen bara. Internet la av så jag kunde inte plugga körkortsteori som jag tänkt, sedan kände jag mig ensam och utan kompisar (ville hitta på något men visste inte vad och ville inte vara ensam men heller inte med någon - ge mig en diagnos?!) så tjurade i soffan en stund. Blev några timmar framför teven och avslutade det hela med att testa nya ansiktsmasken från Lush som legat och väntat på mig inne på ICA sedan i fredags men som jag äntligen hämtade hem idag. Luktade väldigt gott och känns bra nu efteråt så jag hoppas den gör sitt jobb också. 
Ska försöka komma på lite frågor nu som jag och Emelie kan skicka till Stefan Ridderwall angående vårat projekt i skolan. Så jävla nöjd med att han gick med på att hjälpa oss, tänk om det varit för 3-4 år sedan när jag hade världens crush på honom! Haha jag hade dött... Synd att han spelar och bor i Örebro nu då så vi inte kunde hittat på att vi absolut måste träffa honom för att kunna få svaren. ;) Hahaha nej nu ska jag sluta ♥
 
    
              
Jag har varit på hockey, blivit beroende av "Don't you worry child", fixat Douglas Murray's autograf, myst med Jespan och kört lite bil - allt på bara några dagar. Nu ska jag göra det bästa av lovet med kompisar och party!