Life's nothing without music

Vad hade jag varit utan musik? Ingeting. Eventuellt en fet klump som legat på soffan och tittat i taket hela dagarna, men det är ju typ som att vara ingenting. Nej, tacka vet jag musik som hjälper en att tagga till, bli glad och fylld av energi! Dagens timme på gymet var en sådan timme då det krävdes riktigt bra musik för att orka igenom allt. Började med 20 minuters intevaller på löpbandet, körde sedan stenhårt med både ben och armar för att sedan springa i snabbt, jämnt tempo på löpbandet igen med att bränna ytterligare 100 kalorier som enda mål. Känns sjukt bra nu efteråt och även om jag just nu hellre dör än ser ett löpband igen så är jag taggad på en powerwalk imorgon innan skolan - lyx att börja sent! Avslutar kvällen med kaneläpplen och lite kriminologiplugg. 
Numb och Life is a highway var dagens hjälp!
 

Smådeppig

Tjeeenare!
 
Pallrade mig upp ur sängen bara 10 minuter innan bussen gick (frivilligt kanske jag ska tillägga, orkade inte gå upp för att göra mig iordning) så jag är väl inte världens snyggaste nu när jag sitter här ensam med mjukisar och osminad, på en bänk i skolan med juridikplugg. Är inte på superhumör heller.. Är glad men obehagskänslorna i magen tar över lite, och jag vet inte varför jag känner så - skitirriterande! Får försöka trycka bort dem för jag vill så gärna ha en bra fredag med middag och musikal som jag ska på senare med mami och mormor.
 
Ville egentligen bara önska er en bra fredag, vill alltid att alla ska ha så bra dagar som möjligt de dagar jag själv inte är på topp. Vet inte varför, men just de dagarna blir det extra viktigt för mig att andra mår bra.. Kanske för att jag just då själv är extra medveten om hur det är att vara lite nere. Eller så är jag bara lite knäpp♥
 
Här var jag i alla fall glad! Älskar att köra bil..

Hej då Ivanhoe!

Helt. Klar. Med. Romananalysen. Så jäkla skönt, har alla svaren klara så nu tänker jag inte göra minsta lilla mer ikväll som har med den boken att göra! Måste kunna prata om den imorgon men improvisera kan man alltid göra och jag har dessutom hål innan svensklektionen så övar lite då. Oseriösa Maja? Haha typ.. nej men just svenska har jag alltid haft svårt för, tycker det är så extremt tråkigt och orkar aldrig engagera mig så mycket. Och det behövs inte heller för att ligga på VG så varför skulle jag? För att få MVG? Kanske. Men inte mer idag!
 
Nej jag ska krypa ner i sängen och titta på Johnny Depp's film Dark Shadows. Kram ♥