Look on the bright side..

Herre min gud, säger jag bara. Helt slut i huvudet är jag efter en rent ut sagt förjävlig fredag, en i alla fall lite bättre men inte bra start på lördagen, nervositet inför sången på bröllopet och sedan bröllopsfotografering och nu barnpassning. Börjar landa lite i mig själv nu i alla fall, är förbannad på mig själv över några saker, men inser nu att idag ändå har varit en bra dag. Framträdandet i kyrkan blev faktiskt ganska bra, bilderna på brudpar och gäster blev också klart godkända!
 
Imorgon väntar några timmars jobb innan jag far hem till min mami och spenderar några dagar där. I veckan som kommer har jag två dagar i bokhandeln och två dagar på Stockholmsmässan innan det äntligen är dags för kräftskiva! Åh jag håller alla fingrar och tår för att mina älskade tjejor ska kunna komma och skära fingrarna blodiga på kräftskal och skåla i lite för starka drinkar med mig om en vecka! 
 
Lite humor såhär på kvällskvisten är aldrig fel.

Grattis Ulrika & Stefan!

 

Långdusch och sushisug

Ni vet de där duscharna man tar ibland som är sådär helt oerfekta? Ansiktsmask, hårinpackning, man kommer ut ut duschen och har för en gångs skull inte missat 5cm på benen när man rakat dem. En sån dusch blev jag precis klar med och jäklar vad skönt det är!

Ska alldeles strax sticka till gullmarsplan där jag möter Simon och tar bussen hem till honom. Får se vad vi hittar på ikväll men jag ska åka därifrån vid 8 imorgon bitti för nagelfix och bröllopsförberedelser, så det blir inte så vilt för min del. Är dock sjukt sugen på avokado sushi så ska be på mina bara knän att vi åker till thaien (ja, i Nymäs serverar thaien även japanskt) och äter middag!