2013: December

Sena soluppgångar togs tillvara på med många fina bilder.
Bakade mina alldeles egna pepparkakor för första gången. Grisar, hjärtan och bockar blev sedan dränkta i rosa glasyr..
Julpyntet åkte upp! Världens finaste julstjärna fick hänga i världens finaste fönster.
Shoppade en hel del till mig själv. Höll mig flera månader utan alltför onödiga inköp, så belönade mig som ett årsavslut med fina kläder.
Slog in paket, firade jul och framförallt att Simon kom hem från Berlin.

Ensammys

Här ligger i sängen jag och myser, med julstjärna och tända ljus. Simon är hemma hos sin mamma för tillfället så jag har haft lite egentid här ett tag, passade på att prova nyårsklänningen (blev en svart klänning tillslut, aldrig använd och den är väl helt okej men inget speciellt. Fuck kjolar.) och sydde in axelbanden lite. Min låtsasmamma som köpte den till sig en gång i tiden, typ två år sedan, men ångrade sig och hon är runt 1.80 och jag 1.60 så ni kan ju förstå att den var lite stor på mig. Men nu sitter den rätt bra ändå!
Tog en dusch precis också. Sköljde bara av mig och tvättade håret, riktiga uppfräschningen inför nyår kör jag imorgon, men lyxade till det lite med en VS body lotion efter. Herre min lilla gud vad det gör mycket att faktiskt ta sig tiden att smörja in hela kroppen, och dessutom med något som luktar så gott som den här. Ligger i sängen med håret i handduken, inlindad i en morgonrock vi snodde med oss från Havsbadet förra året och bara njuter av att jag luktar så himla gott, haha! På bilden ser ni lite hur mina naglar ser ut också för tillfället - silverglittriga tippar, enkelt och snyggt. Såklart Jessica som gjort dem ♥

2013: November

Ljus fortsatte i november att vara min största ekonomiska börda. Ljus överallt och alla i mon omgivning blev smått frustrerade över hur luften och temperaturen påverkades i rummen.. Värt det!
Gräddstuvad pyttipanna var månadens höjdpunkt. Med ägg och kokta morötter till!
Jag hade även min första lediga helgdag med Simon på ett bra tag. Utnyttjades till max med en skön sovmorgon och mysig frukost tillsammans!
Provade på phc's torrschampo för första gången och vill aldrig mer vara utan det! Har önskat mig phc-produkter i julklapp.
Mycket mat i fokus under november. Efter den gräddstuvade pyttipannan kom min kycklingsallad på en säker andraplats!