Pisskväll

Usch. 
Dagen började faktiskt bra, med sol och bra humör. Slutar betydligt sämre verkar det som nu, tyvärr. Är skittrött, ont i huvudet och ganska ledsen. Blev lite snack med mami och klart det hjälpte men ändå, nej jag är inte på topp just nu och inte ens Dubai-resan kunde få ordning på det. Jag känner hela tiden att jag inte räcker till, bland annat det som ligger bakom. Men det kommer att lösa sig och det kommer bli bra! Innan idag var jag supersugen på att dra ut med mina bästa tjejjor och festa hela natten, nu vill jag bara krypa ner hos Simon och glömma allt. Tänk vad humöret kan ändra på saker. Och inget utav det blir det för ikväll är jag hemma själv och gör absolut ingenting. Kul.
     Nej men jag ska faktiskt slå mig ner i soffan och kolla på någon gala på fyran fram tills mamma ska hjälpa mig att få ordning på en födelsedagspresent. 
 
Bild från balkongen i Dubai

Back in Sweden

Hej på er!
 
Varit hemma i kalla Sverige i lite drygt ett dygn nu och det känns faktiskt helt OK! Vädret har ju varit helt underbart, fram tills för någon timme sedan i alla fall, så ska absolut inte klaga. Kanske kanske att man vågar hoppas på lite vår snart..?
     Ska sticka in till stan nu tänkte jag och fixa lite småsaker. Ikväll blir det mys med mami men imorgon ska jag pussa på min Simon och bara mysa hemma hos honom, och jag tänkte vara gullig och fixa middagen osv så det är lite inför imorgon jag ska ordna med i stan nu!
 

Slappdag

Planen idag var att gå upp 8, äta frukost och sedan dra iväg till först en guldmarknad och sedan en annan "vanlig" marknad. Men icke! Jag och Viktoria var båda för trötta och snoozade till halv 10 och sedan dess har det blivit beachen för hela slanten. Sjukt skönt, det blåser mycket mindre idag så det är perfekt att bara ligga hör och göra ingenting! Ingen vind alls hade tagit död på mig men nu är det helt perfekt. Har en Pina Colada bredvid mig också - mumma!