Sjukling

Mindre bra dag idag med illamående och värk som kan jämföras med mensvärk. Mådde verkligen piss hela förmiddagen men nu är det faktiskt bättre, mest ont i halsen nu bara men det hör ju till om man är lite förkyld. Det andra däremot vet jag inte riktigt varför jag förtjänade..
 
Well well, med ont i halsen så grusades planen på att dra ut på en löprunda efter middagen - ingen snö ingen ursäkt att inte göra det liksom - så blev storstädning av rummet, tvätt av kläder och inhandling av mat i stället. Tryckte i mig några halstabletter här för en liten stund sedan och nu tänkte jag tacka för mig tror jag, ska bara kolla igenom en juridikläxa bara så jag inte är helt körd imorgon. Vilket jag kommer vara ändå, har gjort den men inte pluggat. Eller Simon gjorde halva, jag spelade Quizkampen. Bra Maja. Tröstäter lite frukt bara därför att det är synd om mig som är så lat. 
 

Missad sovmorgon..

Ironin när jag igår klagade på att jag skulle upp runt 6 idag, pallrade mig upp och var klar till halv 8 och får SMS från läraren att första lektionen är inställd. Ibland blir man ju bara för deprimerad, men samtidigt var det väl bra att jag var uppe tidigt för har hunnit träna lite och är helt klar med kläder, smink och frukost. Kanske ska vara ännu duktigare och läsa lite i boken man ska vara klar med på fredag och som jag inte öppnat, hehe. 
 
Har i alla fall bara en lektion idag nu då eftersom den första gick bort, och slutar 11.25. Har lunchdejt inbokad med Ellen & Co. så det blir kul, äter ju aldrig med dem längre eftersom vi har olika lunchtider och jag saknar de små tomtarna hela tiden! ♥ I övrigt idag så är det införskaffning av nya p-piller, sola och Nynäs som gäller.
 
Marrebarre och moi för några veckor sedan!

Sleepytime

Varit modell hela dagen åt Jessica i hennes skola, spenderat kvällen i Stinsen där jag äntligen fick naglarna gjorda. Upp 06.00 imorgon för skola - skjut mig, även om det blir en kort dag. Åker i och för sig till Simon sedan så att bli skjuten är en dålig idé.

Trött som ett as puss godnatt.