Fuck Cancer

Påsklov och grejer, sista jobbdagen också så nu är det lov på riktigt! Typ. Bortsett från att jag har juridik att ta tag i eftersom vi blivit nertyngda med prov på tisdag efter lovet. Tack för det lovet, lärar'n! Fy fan.
     Ja ja, pojken min sov hemma hos mig igår, för att vid 5 imorse springa till bussen och åka in till Stadion där Järnkaminernas buss åkte 06.00 mot Helsingborg. (Oturligt nog så kom inte bussen så det fick bli taxi för stackarn, men har lovat att gå på SL och få dem att betala tillbaka haha..). Okej, sport är roligt, fotboll är ju helt okej live också, men att åka buss i 7-8 timmar för att se Djurgårdens seriepremiär i årets fotbollsallsvenska. Kul att se, mindre kul att gå upp 04.30. Men tycker han det är värt det så hindrar jag honom inte!
     Min lilla familj har övergett mig för Skara i helgen, så är helt ensam fram till i natt när Simon kommer hem igen, 3-4 någon gång. Det innebär att jag ska sitta ensam i soffan & gå och lägga mig ensam. Alltså helt ensam. Läskigt! Men det är inte så mycket att göra, tänkte bjuda över lite brudar för tjejkväll men juridien sätter stopp för den planen. Måste verkligen plugga, åker ju på torsdag så har inte så mycket tid att plugga.. 
 
Fick finaste armbandet av Jessica i fredags! Fuck cancer.

Tår och skit

Mina fötter har alltid det jag tyckt varit det fulaste på min kropp. Naglarna sitter snett, bokstavligt talat, de är äckliga, har förhårdnader och är allmänt vidriga. Har dock lovat mig själv att så fort jag har ett riktigt jobb med bra lön så ska jag lägga ner så mycket pengar som behövs för att få dem fina igen, hur många behandlingar som än må krävas! Fram tills dess så sitter jag här med nagellack på äckelnaglarna och väntar på att de ska torka innan jag ska ta tag i den gigantiska hög med kläder som ligger bredvid sängen. Ångestframkallande bara att titta på den, men har skjutit upp det i över en vecka nu och åker till Simon imorgon och är inte hemma igen förrän på lördag så det måste göras nu. Blä. 
 
Nyduschad, hehe igen, och trött som en gris efter hovrättsbesök, plugg och hästomhändertagning. Wow vilka ord.

The sun is shining

Solen skiner, jag har slutat för dagen, klockan 1 ska jag på rättegång i Hovrätten (spännande) och om 8 dagar sitter jag på ett flyg till London med min älskling! Livet känns väldigt bra just nu, förutom allt det jag nyss räknade upp så får vi inte glömma att efter två lektioner imorgon har jag påsklov! Mitt sista påsklov någonsin.. Lite sad men mest bara skönt. Skönt att få vara ledig, skönt att det snart är studenten osv. 
     Ska bege mig till bussen snart ner till stationen och köpa en macka på Subway innan jag möter resten av min juridikklass och drar in till Skeppsholmen för rättegång. Det ingår ai själva kursen, och det ska faktiskt bli roligt att vara där. Har aldrig varit inne i själva Hovrätten, bara utanför, och det är alltid intressant att gå på rättegångar! 
 
Så sjukt underbar. Sengångare alltså..