Lights

Äntligen lördag! Nu jobbar jag visserligen, men eftersom det är helg så stänger vi redan vid fem och jag börjar tolv både idag och imorgon så blir korta dagar. Sedan är det ju 100% OB-tillägg för oss i butik på lördagar efter tolv och hela söndagarna, så pengarna för idag och imorgon blir ju som två tio-nitton-pass ändå. Lyx!
 
Från början var tanken att jag och Simon skulle mötas i Sollentuna och äta ute, gå på bio o s v. Ha lite kvalitetstid ni vet. Men jag hade helt glömt att jag lovat bort mig som barnvakt för att mamma och Gustav skulle få ha det, lite misslyckat. Men Simon kommer i alla fall hit ändå och barnvaktar småsyskon med mig, sedan somnar de runt åtta ändå så vi kan ha filmmys själva efter det här hemma! Har Netflix på teven så vi har ju mer att välja på här hemma än på en bio, så det blev inte jättemycket sämre än ursprungsplanen.
 
Tog en lite för lång morgondusch, så nu måste jag skynda mig att få på mig kläder och i mig frukost. Föna håret också antar jag, frost ute fortfarande och frysta hårslingor är inte så mysigt..
 
 

Bakisdag

..nej inte direkt! Men känns nästan lite så, var hemma kvart i tolv igår kväll ungefär och var så uppspeedad från stressen på Tomtenatta så kunde inte somna förrän efter ett någon gång.. Det känns nu vill jag lova. Funderar på att fylla på min minitermos med kaffe och ta med mig till jobbet faktiskt, den har varit oanvänd i över ett år men nu känns det som att det kan behövas igen.
 
Tolv timmars jobb igår och egentligen skulle jag börjat nu vid tio idag men lyckades snacka till mig en "sovmorgon" så börjar elva. Stänger sedan vid sju och jag har f e t a s t e ångesten över hur jag ska överleva tills dess, haha. Men efter det ska jag hänga med Mandy, Torkel och P (hahah vilket gäng vi är..) så det blir mysigt! Får inte bli för sent bara, jobb i fyra dagar till efter idag så måste försöka hålla lite på rutiner ändå. Tråkigt.

Godmorgon förresten!

Dag 20 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

Ser ju bra ut. Vad fan är det där för nåt?! Tänk om den var lite mindre. Fan vad bra röv man fick i dom här jeansen! Varför är jag inte smal? 
 
Där har ni väl de vanligaste tankarna som dyker upp framför spegeln. Ofta vid samma tillfälle. Jag är långt i från nöjd, men jag har fler "positiva tanka"-dagar än negativa jämfört med hur det brukade vara så det är jag glad över. Jag vet att det är helt upp till mig hur mycket jag väger, träna mer ät mindre så blir det roligare för mig att stå framför spegeln. Men just nu prioriterar jag annat, och försöker fokusera på att jag har en pojkvän som gillar hur jag ser ut nu och ger mig underbara komplimanger då och då. Sedan ska man leva för sig själv såklart, mår inte jag bra i mig själv är det svårt att må helt bra även om han säger snälla saker, men som sagt så ligger mitt fokus inte riktigt på mitt utséende just nu och jag är nöjd. Enkelt sagt, jag är nöjd. Jag gillar att sminka mig, platta håret och känna mig assnygg, men jag har inga större problem med trött-på-morgonen-outfits heller, ni vet.. tights, Simons tröja och mössa. Typ. Ibland sitter jag på golvet och gråter över min lite mjuka mage och dallriga armar, ibland tar jag en miljon egobilder och känner mig som välrdens finaste. Det går upp och ner, och så är det nog för alla.
 
    
Mitt-på-dagen-ful och morgon-snygg. Upp och ner som sagt!