Face Spritz

Medans jag jobbar så tänkte jag passa på att tipsa om den här;
 

Köpte den på the Body Shop för 270:- har jag för mig, inte helt säker. Man sprejar den i ansiktet över allt smink så att det ska hålla sig fräscht längre under dagen. Dessutom innehåller den vitamin C som ni ser, vilket är bra för huden. Hon i butiken tipsade också om att den är bra att ha även om man kanske inte sminkar sig så ofta, den återfuktar huden så att spreja på sig den någon gång under dagen, med eller utan smink, ser till att huden håller sig fräsch och återfuktad. Bortsett från att det är lite obehagligt att spreja i ansiktet så tycker jag den fungerar bra och jag känner mig inte lika torr efter några timmar. Huruvida sminket verkligen håller sig på plats vet jag inte riktigt än, det har funkat hittills men då har jag inte direkt utsatt ansiktet för något speciellt heller. En dag på mässan, som i dag, med all stress och därmed svett det innebär så kanske det går att se om den håller vad den lovar! Annars är jag nöjd ändå, den duger som sagt som återfuktare!

Mat


I måndags kväll var jag och min man och storhandlade, tror det blev mat runt 1300 haha. Vill inte flytta hemifrån ensam när man inser hur dyrt det är att överleva.. Tur att vi delar upp det så båda får pengar över, känns självklart att jag betalar runt hälften varje gång eftersom jag är här så pass ofta som jag är. Sedan gnäller han alltid när jag ska föra över pengar/betala, men jag vet nog att han tycker det är lite skönt ändå, innerst inne. Haha plutten..
 
Nej, frukost dags nu innan jag måste knata i väg till tåget! Kan ju börja beta av de tolv risifruttisarna vi köpte.. Är det extrapriser så är det!

Mysdag

Har ni sett Law abiding citizen? Jag såg den för några år sedan men tror inte jag såg klart slutet då eller så kommer jag inte i håg det i alla fall. Men vi såg den nu i kväll då, och jag känner inte igen slutet haha. Men i alla fall! Sjukt bra film, intressant ämne och kul med en film där "the bad guy" faktiskt inte är så "bad" trots allt. Se den.
 
Innan filmkvällen hade jag och Simon lite kvalitetstid tillsammans skulle man väl kunna kalla det, vi lagade mat tillsammans bland annat - mysigt! Nu har jag bäddat ner mig i sängen med lite vindruvor och tänkte fortsätta läsa lite medans Simon roar sig med FIFA 14.  Det var tydligen nästan en vecka sedan han körde (stackarn, haha) så vi får se när han lyckas slita sig därifrån.
 
I morgon jobbar jag på mässan 9.30-14.30 och sedan börjar mina tre dagar som kattvakt. Okej, det där lät som om det är ett heltidsjobb att ta in och ut samt mata mina babes. Så är det ju inte riktigt. Men medans pappa & Co. är i Dubai (jag kvalificerade inte till att följa med...) så delar jag och grannen Jossan på att ta hand om dom. Jag gillar inte att bo själv i stora huset, har skitsvårt att somna och stressar upp mig som fan (att katterna röjer på nedervåningen halva nätterna hjälper ju inte heller direkt) så det är toppen att hon kunde ställa upp några dagar! Jag tar dom alltså i morgon, och då kommer Simon och sover hos mig också, torsdag och fredag. På lördag kommer la Familia hem igen.