Valborgsmässoafton

Om gnska precis en timme ska jag iväg till Calleballe för stallpyssel och en mysig uteritt. Funderar på att köra barbacka bara för att uppnå maximal mysfaktor (har man inte ridit själv är det svårt att förstå friheten man känner när man är ute med hästen utan sadel - man blir mer som en helhet på något sätt). Halv fyra sedan har jag tid inbokat för fotvård. Som jag har LÄNGTAT! Fick det i present av Jessica när jag fyllde år, och nu är det alltså dags. Mina fulingfötter ska förhoppningsvis bli lite mindre fula .. 
 
Och så är det ju Valborg. Enligt min mening årets mest överhypade dag, men jag ska få tillbringa den med nästan alla mina favorittjejjor och min man, så jag är nöjd ändå. Middag i Nynäs först och sedan får vi helt enkelt se. Just nu är jag mest sugen på roadtripen från Väsby med Jessica och Amanda, haha. 
 
Nä, måste börja packa ihop vad jag ska ha på mig ikväll o s v nu, åker till pappa eller Jessica efter hästen för att duscha så det är klart innan fotvården och innan vi åker till Nynäs, sminka mig kan jag göra där men vill gärna vara något sånär klar eftersom alla redan är där när jag kommer!
 
Myser runt i helgrått såhär på förmiddagen!

Hakuna Matata

 
Kunde inte hålla mig, blev två mobilskal från jrf.se också. Har kikat på Hakuna Matata för länge sedan och slog till nu när jag hittade det igen. Det andra är bara så himla fint.
 

Fabulous Weekend

Efter uppförsbacken för några dagar sedan, så känns livet så himla mycket bättre efter en underbar helg! Känner mig så tillfreds just nu, och även om jag lärt mig att det hela tiden går upp och ner för mig så känner jag absolut ingen stress över det just nu. Om imorgon blir en helvetesdag så får den bli det, ingenting att försöka styra över nu, för det går inte.
 
Vad har jag gjort då? Åkte till Simon efter jobbet i fredags, hade sedan en mysig lördagsförmiddag hemma med mini frukost i sängen, en promenad ute i solen och sedan en stor brunch på altanen i solen. Storhandling på eftermiddagen för att sedan avsluta med mys i soffan.
 
Dagens planer var att hänga i stan med Jessica, men det blev tyvärr inte så efter lite ändrade planer. Synd, hade sett fram emot bästismys och shopping! Blev tröstad med fotboll istället, och det var inte fy skam! Kul att få gå i stan lite med Simon innan, se matchen tillsammans som DIF vann, och sedan fika en kortis inne i Gallerian innan han skulle till Sickla för fotbollsträning och jag åkte hem.
 
Det enda negativa de här tre dagarna var att jag fick sådan enorm huvudvärk på kvällen igår så jag trodde jag skulle dö. Blev ljus- och ljudkänslig också vilket aldrig hänt förut så funderar på om det kan ha varit migrän? Aldrig haft det förut, som sagt, men det känns lite så då jag hade lite smått ont på förmiddagen redan, och det känns fortfarande lite .. ostabilt om man kan säga så. Gulliga Simon försökte hjälpa mig så gott han kunde, huvudmassage, pillade i håret för att jag skulle slappna av, missionären (HAHA kan inte förstå att jag ens skriver det, men kanske hjälper det någon! Har läst på flera ställen att det ska hjälpa mot just huvuvärk och att många använder sig av det (den?) som har problem med stark huvudvärk.). Inget hjälpte mig tyvärr, strax efter åtta somnade jag i Simons knä på soffan och sov till halv ett när han väckte mig så vi kunde gå och lägga oss. Social tjej. Jag var tydligen varm också så hade väl nån kort verision av okänd sjukdom igår. Mycket bättre idag dock, mest pollen och svag värk i huvudet. Tröstade mig med shopping!
 
Bland annat den här från Gina, beställde jag nyss. Lite från BikBok också, visar när jag fått hem.