Det är nära nu

En helg kvar, sedan är JobbMaja utbytt mot StudentMaja! Herregud, vilken ångest. Men nu har jag i alla fall besökt Karolinska Institutet i Huddinge idag, my friend Joanna pluggar redan på Södertörn som är i princip vägg i vägg, så hängde på henne när hon skulle dit och fixa lite. Och jag är så glad att jag gjorde det! Nu är alla jobbiga känslor och nervositeten och rädslan att börja, utbytt till en mer förväntansfull nervositet. Jag har fått se hur området ser ut där jag ska spendera mina tre kommande år, och jag har fått se vilken sal jag ska vara i under uppropet på måndag efter en timmes rektorprat på campus i Solna. Åh ag är så nöjd över mitt beslut! Att få börja använda hjärnan, träffa massa nya människor, vara med på massa roliga pubfedagar och torsdagsbarrundor, lära mig massa nytt och tillslut få gå ut skolan som legitimerad arbetsterapeut och förhoppningsvis ett jobb på en tidigare praktik.. What a dream!
 

Dock längtar jag halvt ihjäl mig till typ.. oktober. När jag har kommit in i allt, skaffat några att hänga med (är mest rädd för den delen, att ingen ska vilja vara med mig. Haha!) och har koll på univerisitetslivet lite mer! Vill bara få allt det här läskiga i början avklarat. Men det ska bli roligt också. Och jobbigt. Och läskigt. MEN SÅ VÄRT DET!

Fullbokad tisdag

Full fart hela dagen idag! Var nästan sju timmar hemma hos Maria och catchade upp lite, hälften av tiden med Ellen också och det var så sjukt mysigt att vi äntligen var tillsammans alla tre! Som under gymnasiets glada dagar, haha. Maria flyttar till Uppsala imorgon och jag är så pepp på att få komma och hälsa på när tillfälle ges! Hon flyttar in med Emelie, som jag för övrigt inte har träffat på gud vet hur länge, och har inflyttningsfest på fredag. Jag hoppas jag får ihop det så jag kan komma, men just nu ser det lite kört ut tyvärr.. Men ska fila lite på den!
 
Resten av kvällen har jag spenderat i nya stallet som Calle ska flyttas till, formodligen redan på torsdag. Så spännande! Och vilket stall.. alltså det en sådan enorm skillnad mot stallet han står i nu.. Inte för att nuvarande stallet är dåligt, det är bara jävligt B. Speciellt jämfört med det han ska till. Äntligen ett stall där det är människor på dagarna att umgås och rida med, där han står nu är jag alltid själv oavsett när jag kommer typ. Och det är stort, massor med hästar och ja.. det ska bli skitkul helt enkelt! Superkul att hänga med Henny också, så sällan vi ses även om det är hennes häst jag hjälper till med. Sjukt skön tjej!
 
Sleepover hos pappa nu, morgondagens paddling med brorsans klass har blivit omplanerad till barnvakt av bror nummer två som är lite för hostig för att gå på dagis. Men det blir mysigt det också, skön dag hemma hos pappa med lillebror.. och FRODO! Min bebis.. 
 
 

LCC - Good to Go

Köpte ju Isabella Löwengrip's, aka Blondinbella's, torrschampo för några veckor sedan, och jag är faktiskt nöjd. Känns väldigt lyxig i hur den är gjord, att den har ett namn - Good To Go - och väldigt fin design. Bra volym ger den också som utlovat, även om den på mig gör så det är i princip omöjligt att dra fingrarna genom håret efteråt. Det klibbar liksom ihop sig.. Men det är inte omöjligt att det är jag som inte applicerar den helt rätt heller, jag sprejar mest bara i där det behövs och sedan är jag klar. Isabella har ju gjort en tutorial på YouTube om hur man ska göra osv, så får väl testa det. Sjukt stark doft av kolasås / kolaremmar också, så den måste i håret bra tid innan jag till exempel ska stå på jobbet och träffa människor då den doftar så otroligt starkt. Det är väl ända minuset. Men det är absolut inte bättre än det andra jag brukar använda, som dessutom ligger på halva priset av det här (105:-) så det är kul att ha testat och jag kommer nog köpa igen när jag vill "unna mig", för att den är fin. Men absolut inget måste!