MyskvällKörde lite "dagen-innan-nyår"-spa här hemma ikväll. The Body Shop's vitamin e-serie är sjukt bra! Sigge's bok också. Tror jag. Kan inte riktigt bestämma mig, väldigt fint språk (jag älskar målande beskrivningar och utfyllnadsord) men ändå lite seg. Samtidigt som den inte går att lägga ifrån sig för man så gärna vill veta vad som hänt. Jag antar att det är ett gott betyg?

Fem timmars jobb imorgon sedan nyårsmiddag med Simon. Vad som händer efter det vet ingen av oss men det blir nog bra oavsett!

December 2014

I början av december fick Simon den här bilden skickad till sig av mig, och jag fick till svar att det är den mest klockrena bild han sett. Haha, oops..
Tulpanerna började säljas igen! Äntligen fina blommor på köksbordet!
Jag och Johanna hade en supermysig ridtur med Calle och Krumelur en kall vinterdag. Ingen snö dock, det hade gjorde allt perfekt.
Jag högg min egen gran! Följde med Simons mamma ut och vi valde ut varsinn. Första gången jag fixar gran helt själv, och då hugger jag den till och med! Klädde den redan samma dag, så den fick vara med länge i år, lilla granen..
Sedan är väl den egenltigen händelsen i december självklart julen. Fick fira den tillsammans med både mamma och pappa på samma dag för första gången sedan jag var två år. Och på julafton föll den första snön, som än så länge ligger kvar, om än bara lite. Nu är det bara nyår kvar, sedan kickar vi igång 2015 och hoppas på att det blir ett bra år det med!

November 2014

Började novmeber med finmiddag hemma hos pappa. Soppan gjord på jordärtskocka kan vara den godaste soppa jag ätit..
Fick en ny kusin i oktober som vi åkte och välkomnade i november.
Följde med och tittade på brorsan när han hade hockeyträning och pappa visade återigen varför han är världens bästa pappa. Haha..
Var på föreläsningar som bara blev sämre och sämre, och med det sjönk även motivationen till pluggandet..
Var och tittade på DIF så mycket jag bara kunde för att slippa tänka på och bli stressad av alla tentor som var på väg!
Möttes av nyheten om att en kille blivit skjuten i huvudet och dött 100 meter från mitt hus i Sollentuna.. Mindre kul att gå hem från jobbet den dagen..
Och jag var på biodejt med Simon! Alltid lika mysigt.