Båttur

Eller snarare; vi väntar på att båtturen ska börja! Vi kom ner till Jakobs båt bara för att inse att all bensin var slut. Då kommer man inte så långt.. Så nu är Jakob och Matte iväg för att köpa bensin medan jag, Simon och Erik sitter i båten och grillas levande. Men det är sjukt skönt med sol och värme så jag klagar inte på våra 30 grader!

En sån där dag

Dålig dag. En sån där dag jag egentligen ska skriva ner och berätta om för samtalsterapeuten sedan. Men vem fan vill komma ihåg dåliga dagar? Det är tur jag har min andra halva som hjälper till att hålla mig på rätt sida av livet. Underbara Simon som förstår. Som vet. Som lyssnar. Som hjälper tills allt är hjälpt. Utan att ens behöva. För egentligen vill jag ju själv. Såklart. Jag vill inte ha hjälp av någon som förtjänar så mycket mer än jag kan ge, när jag blir mitt dåliga jag. Men jag är ändå oerhört tacksam, för jag kan inte själv. 

Känslosamt det här blev nu då. Slänger in ett "haha" bara för att liva upp stämningen.. Haha. Men det är ju såhär det blir på dåliga dagar. Det tar några timmar innan jag samlat mig, sedan vill jag bara skriva. Skriva skriva skriva. Försöka förklara för mig själv vad som blir fel. Lite av ett Mission Impossible.

Ikväll sover jag i pappahuset, och imorgonbitti ska jag in till Fotografiska och titta på fina bilder. Själv. Fyfan vad skönt det ska bli. Sedan ska jag skynda mig tillbaka till där jag lämnade mitt hjärta för sju timmar sedan. Bäst att lämna det hos Simon, han är bättre på att älska det och ta han om det än jag just nu. 


Gotland