Vi tänder ljus och försöker förstå

Jag har haft en undebar eftermiddag och kväll tillsammans med Simon. Vi har haft på mysik musik och pysslat med vårt några timmar, sedan en trevlig middag vid matbordet vilket jag värderar väldigt högt (blir nästan alltid middag i soffan framför teven så att faktiskt sitta mittemot varandra och prata betyder mycket för mig och ljusar upp vardagen) för att sedan gå en liten promenad i den underbara kvällssolen. Jag tänkte checka ut för dagen här nu, vi ska se på film när som helst (fick min vilja igenom och det blev Snakes on a plane, haha) och sedan ska vi båda försöka sova i tid, Simon ska upp halv fem som vanligt och jag vid sex för att vara på mässan vid åtta. 
 
Avslutar denna måndag med ett tänt ljus för mannen som gick bort igår. Simon var fortfarande tagen idag när han kom hem från jobbet, jag tror alla som är någorlunda nära den allsvenska fotbollen är mer eller mindre i chock. Jag får ont i magen när jag tänker på att det var människor jag känner på plats där det hände, så nära. Och jag mår illa när jag tänker på att Simon kunde vara där. Att det lika gärna kunde varit han.
 
 

Gårdagens middag blir dagens lunch

Enchiladas a la Majson & P
 
Jessicas och mitt recept, som jag bjöd Simon på igår!
 
Ungefär fem portioner:
♥ Kycklingfiléer
♥ Två burkar Créme Fraiche Paprika & Chili
♥ Paprika
♥ Tortillabröd
 
Skär kycklingfilèerna i lagom stora bitar, och stek dem så de är garanterat klara, man vill inte få typ salmonella. Blanda sedan ner kycklingen i créme fraichen tillsammans med paprika hackad i lagom stora bitar. Färg på paprikan spelar ingen roll, men jag tycker bäst om orange/gul. Klicka sedan ut så mycket röra på tortillabröden som man vill ha, vik ihop och fäst med tandpetare. Lite riven ost på det och sedan in i ugnen! Några minuter i ugnen räcker, tills osten börjar smälta brukar räcka. Sjukt gott! Igår la jag till två avokadohalvor också på varje. Dels för att jag älskar avokado och inte kunde motså dem i affären, men också för att maten är ganska stark så avokadon som är mild, lindrar det lite.
 
Blir som sagt ungefär fem tortillas, beroende på hur mycket röra man vill ha på varje. Den här gången blev det en var till gårdagens middag, två till Simons matlåda och en till mig själv nu som lunch. 

the Body Shop

Mango shower gel // Bluberry shower gel
Aloevera facial cleanser // Vitamin E cream exfoliation 
Jag är värdelös på att köpa vettiga produkter för min hud, det är för dyrt. Efter nästan ett år av sökande efter något bra för mitt ansikte som gör rent men ändå inte torkar ut (blir torr av minsta lilla vattendroppe) så tog jag mig i kragen och gich till the Body Shop med Jessica igår. Fick med mig det här, plus en ansiktskräm också i samma serie som Aloeveran. Har bara använt det en gång så kan ju inte direkt ge en recension än, men jag hoppas verkligen det ska fungera! Dushkrämerna köpte jag bara för att det är kul att ha och de luktar så sjukt gott! Känns lyxigare med de två också än de jag annars standardköper från t ex Dove ..