Mys-Frodo


Jag och Frodan ligger och tittar på 2012. Eller ja, jag tittar medan han ligger på min mage och snarkar, sjukt söt! Lilla ADHD-djuret som varit helt galen i nästan en halvtimme innan han tillslut föll ihop och somnade på mig. Haha lille katt.. 

Andra natten den här veckan som jag sover hos pappa, mysigt! Halva familjen är borta på handbollscup så det blev mycket pappa-prat under och efter middagen. Det är först under de samtalen, som faktiskt inte handlar om något speciellt utan bara är allmänt prat om allt och ingenting, som jag inser hur mycket jag egentligen saknar att vara här oftare. Hur mycket jag saknar min pappa, även om vi hörs på telefon eller sms i princip varje dag. Och nu började jag gråta, haha bara för att jag tänkte på det jag skrev. Där är väl därför det är just när jag är här som jag känner saknaden, tillåter den inte annars. Den skulle förstöra mig helt om jag lät den härja fritt. 

Nej, nu blev det alldeles för djupt och sentimentalt. Skulle ju bli ett oseriöst inlägg om världens sötaste, knäppaste och jobbigaste Frodo. Tokigt. 

Invisible

Har helt missat att U2 kommit med en ny låt! Invisible. Sök upp den på spotify/youtube och NJUT! Sjukt skön låt, typiskt U2-sound och jag älskar den. Oooh så bra. 

Nytt klackkort och brakfrukost

Börjar morgonen med en stor frukost och förnyelse av klackkort till hockeyn. Skulle köpt igår egentligen, men efter att ha lagt mig tillrätta på soffan i Simons knä och sett senaste Game of Thrones samt påbörjat en dokumentär (älskar dokumentärer, har ni inte sett Blackfish, DO IT! Kan berätta om den sedan) så orkade jag helt enkelt inte plocka fram dator, plånbok och bankdosa, så det fick bli idag i stället! 1995:- känns att betala, men det är ju värt det och nu är det gjort. Bättre det än delbetala så pengarna måste gå åt varje månad! 
 
Måste försöka städa lite här hemma innan jag åker till jobbet nu, ikväll sover jag hos pappa för imorgon är det kalas för Philip som fyller tolv idag (grattis grattis grattis!), och det blir så tråkigt att komma tillbaka hit och det ser ut som kriget .. Ska rida ikväll också, blir en lugn tur då Calle fick massage igår och därför lär vara ganska öm och mör i kroppen idag. Haha, lyxproblem a la häst. 
 
Bild från när jag var barnvakt i lördags!