Fyra grader varmt..


..hej då sommaren. 

Myskväll

Efter praktiken (som gick superbra och det känns toppen!!) så skyndade jag mig hem och fixade middag till mig och Simon, tog direkt tag i dagens måste i skolväg, för att kunna hamna där jag är nu - myskväll i soffan!

Simon är iväg och repar med några kompisar, och jag har släckt alla lampor, tänt alla ljus som finns i lägenheten och ligger nu och tittar ikapp de Paradise Hotel-avsnitten jag missat. Ligger efter typ sju avsnitt, så jag har ju redan hört/läst vad som hänt i princip, men kul ändå att se! Ska dock hoppa i säng snart tror jag, är helt slut efter dagens alla nya intryck osv. Och så ska jag ju upp imorgon också för en ny rolig dag på Nynäs Rehabcenter!

Praktik!

 
Sitter här och försöker få i mig lite frukost. Går sådär. Antagligen för att jag är så nervös över min praktik som börjar idag, men jag vet inte. Fick knappt i mig något igår heller, varken snabbnudlar till lunch eller carbonaran Simon gjorde till middag. Det gör liksom ont i magen när jag äter, väldigt obehagligt..
 
Men till det roliga; praktiken! Fan vad kul det ska bli, trots nervositeten, haha. Det ska bli jättespännande att få vara med och observera, lyssna och lära sig av riktiga arbetsterapeuter "in action", de kommande två veckorna. Supertaggad är jag! Klockan nio ska jag vara där idag, så ska göra mig iordning nu och börja ta mig dit. Går ingen buss precis härifrån så måste gå tjugo minuter till stationen där jag ska ta en buss som tar tre.. känns otroligt ovärt men tar jag inte den bussen måste jag gå i fyrtio minuter och det känns inte heller så lockande när jag knappt ens är vaken än.