Sådärja!

 
 
En aktivitetsanalys som skulle skrivas i i alla fall en vecka är nu påbörjad och färdig på lite mer än två timmar. Haha, effektivitet när den är som bäst. Kvalitén på analysen går dock att diskutera, men det är en G-uppgift så jag känner inte riktigt att jag måste lägga ner hela min själ i den, och dessutom får jag skylla mig själv som inte började i tid! Den är nog helt okej, men ska inte jämföras med de som har skrivits i flera dagar.. Men men, nu är det gjort! Ska ta en paus i form av lunch och en promenad och sedan kika igenom den en sista gång innan den får skickas in. Skönt att ha det avklarat såhär tidigt på dagen!

Vad hände?


Hallå i mörkret! Jag kom hem till Simon vid fyra-tiden idag, och av någon anledning var jag sjukt trött så bestämde mig för att lägga mig på sängen och kika på ett Gossip Girl-avsnitt innan jag skulle börja med uppsatsen. Jag vaknade nu strax efter åtta! Herregud.. Bra för mitt huvud, mindre bra för min uppsats som nu inte kommer påbörjas förrän imorgon. Samma dag som den ska in. Lite så att paniken smyger sig på nu, men skulle inte orka börja på något bra nu ändå så jag somnar om och satsar på en tidig morgon imorgon istället!

Överdosering av te?

 
Gud, det känns som att jag druckit flera liter med te! Har varit helt inne i det jag skrivit så jag har druckit av bara farten tror jag. Ja, ja. Det får i alla fall vara färdigskrivet ikväll och det är dags för mig att krypa ner i soffan och se om gårdagens Game of Thrones-avsnitt. Vi tittade ganska sent, och dessutom i sängen, igår och jag "blundade" lite för ofta för att lyckas hänga med i vad som egentligen hände. Så jag får helt enkelt se om avsnittet nu och hoppas på att jag lyckas bättre den här gången! Godnatt.