Första dagen klar


Första dagen i skolan på terminen, 9-16. Jag orkade vara med till 14 ungefär, sedan blev det mest kladd i blocket och surf på mobilen. Klarar inte heldagar med en och samma föreläsning, blir korvstoppning och hjärnan lägger ner. 

Har suttit från jag kom hem vid halv fem till nu med renskrivning av det jag antecknade från föreläsningen, och är ännu inte klar! Vill gärna bli det idag då det är helt nytt ämne imorgon och på onsdag (sedan är det tenta!) pch jag lär ha glömt allt imorgon. Men orkar inte mer nu så ska lägga mig på soffan med en kopp te och se det sista av idol tänkte jag. Sedan hoppas jag på att somna fort så jag är utvilad till imorgon. Kort dag dock, slutar 12, så ska nog kunna hänga med hela vägen då, haha. 

Michelle, 19!
Det första Simon sa till mig imorse när han kom ut ur sovrummet var att jag är som "den lilla skalbaggen vi såg på teve igår" (yes, har tvingat med honom i min dokumentärhets). Alltså, ja vad svarar man på det? Antar att kommentaren syftade på att jag, precis som det svarta lilla krypet, sprang runt och gjorde allt och ingenting på samma gång. Bakade muffins, städade, diskade och duschade i princip samtidigt. Haha, vadå hetsig och rastlös.. Hade ju hellre blivit jämförd med typ en chill panda eller liknande, men man får väl vara nöjd med det man får 😅

Nog om skalbaggsmaja, Michelle fyller år idag! ❤️ Tråkigt nog kunde varken jag eller Simon stanna så länge, så vi gick till dem en timme innan alla andra kom för att hinna vara där ett tag i alla fall. Sedan var jag tvungen att gå till tåget typ tio minuter efter alla gäster kommit, vilket var väldigt tråkigt - de har så himla mysig släkt! Men jag lämnade för en god orsak, nämnligen fika med mammafamiljen! De kommer till mig runt två och sedan tror jag vi tar med oss fika till Hagaparken och njuter av solen och värmen. Helt klart en bättre lördag det här. 

Åhlens och presenterPassade på att smita in på Åhlens när jag ändå var i stan. De har premiär för sin nya heminredningsavdelning nu i helgen så jag passade på att gå runt oc suktas av allt fint som finns. Det mesta ligger långt över min budget, men man kan ju drömma. Himla fint var det, och väldigt fint frontat och skyltat allting också! Superfint verkligen, allting. 

Lite sur är jag dock över att ena presenten jag var på jakt efter tydligen bara finns att beställa online.. Lite sent nu när Michelle fyller år imorgon. Men jag och Sajmon fick gå på plan B och förhoppningsvis blir hon glad ändå! Väntar på att Simon ska komma hem nu så vi kan åka och köpa middag/bakingredienser. Måste ju ha något att bjuda mamma och de andra på imorgon kom jag på.. Oops.