31 December 2015

 


 
Den är här, årets sista dag! Det är alltid lika kul att se hur olika människor tycker och tänker om den här dagen, en del ska festa gärnet så länge som möjligt, en del ska ha någon mysig middag och en del skiter i vilket. I år tillhör jag mittengruppen - jag ska äta god mat, dricka massa bubbel och ha det mysigt! Hetsen inför att hitta bästa klänningen och bästa festen är inte något jag orkade med den här gången.. Det var kul när jag var 15, 16 och 17 när det fortfarande var lite ballt att festa och dricka. Nu för tiden kan jag dricka vin och gå ut på krogen när jag vill, så då firar jag hellre in ett nytt år på ett sätt som gör att jag faktiskt minns kvällen.. haha!
 
Oh well. Jag jobbar idag men bara 1,5 timme till, sedan ska jag försöka komma in i någon slags nyårs-feeliing. Vi får se hur det går!

Segpotta

Ooh så seg den här dagen har varit! Jag vaknade av mig själv först vid 10 men hade kunnat somna om och sovit mig igenom hela dagen känns det som.. Inget vettigt har jag fått gjort heller så egentligen hade jag nog kunnat göra det också, haha. Tränat har jag dock gjort lite grann och det kändes väldigt skönt efter nästan en månad utan någon träning alls förutom promenader. 
 
Är förresten i Väsby at the moment. Åt middag hos mormor och morfen igår och det blev ganska sent, så jag åkte hem till pappa efteråt. Ska även fira nyår i Väsby så blir nog kvar här till helgen i alla fall! Ska träffa Vickan om en stund för en sen lunch / tidig middag innan vi har planerat in en liten PW. Jag har dock inte några bra träningsskor som fungerar utomhus när det är snö, så får gå i mina vinterkängor.. Haha, inte optimalt men vad gör man inte! Halkar väl och bryter något såhär lagom till årets sista dag..!

December 2015

December är julens månad och under julen ska enligt mig allt fokus ligga på familj, nära och kära. Och jag tycker jag har lyckats väldigt bra! Började med en middag och fika hemma hos mig med mormor och morfar och mammafamiljen..
 
     
     
..sedan kom mina älskade kusiner från Skåne på besök under en vecka! Vi gick på standup, nattliga promenader i Stockholm, tittade på julmarknaden i Kungsan och åt vegansk buffé. Bland mycket annat!
 
Sedan fyllde mamma år. Något vi firade med middag på Edsvikens Wärdshus och på kvällen hade vi minijulafton tillsammans eftersom jag inte firade jul med dem i år!
 
Sedan var dagen med stort D här - julafton! Vi började dagen med en mysig grötfrukost för att sedan öppna massa julklappar för att slippa släpa med så mycket till kusinerna i Tyresö. Vi åkte sedan dit och där var ALLA från min "bonussläkt" och vi hade det väldigt trevligt och mysigt med julbord, tomte och paket. Lyckades även få till en selfie med bonusmamma Viktoria och bonusmamma Eva, något jag är rätt stolt över för det är nog den mest otippade bilden i år, haha. Inte för att vi inte har möjligheten till att ta dem, men av någon anledning tar jag aldrig bilder med Viktoria.. är mer brorsorna som är utsatta.
Jag som egentligen nog är lite för vuxen för att få en massa paket nu för tiden, fick ändå väldigt fina saker av båda mamma- och pappafamiljen. Bästa var ett kuddfordal från Marimekko, biljetter till Ola Salos nya musikal och ett par kritvita Nike Air Max - dör så snygga. 
 
2015 var allt som allt ett bra år, det hände otroligt mycket och störst var ju helt klart att flytta hemifrån. Jag fick också se U2 live och det som jag är absolut mest glad över är att jag känner att jag kommit mina båda familjer så väldigt mycket mer nära än tidigare. Vi har alltid varit tighta, men just nu känns det bättre än någonsin! Jag hoppas att 2016 blir ett år med många roliga överraskningar och få motgångar. Det jag oroar mig mest över är vart jag ska bo när mitt andrahandskontrakt går ut i april, men jag försöker att hålla huvudet kallt och se till att det löser sig på ett eller annat sätt!