MästerkockenPappa bjöd på middag som lätt var lyxrestaurangsnivå ikväll, kyckling serverad med palsternacka tillagad på tre olika sätt. Mumma!

Sov hos Jessica igår och spenderade halva dagen idag hos henne och resten har jag varit hos pappa. Tittat på Kardashians är typ det enda jag gjort sen jag kom hit, haha.. Snart är det mello och hela familjen ska kolla, även om jag inte hittar någon av oss som faktiskt vill titta/tycker om Melodifestivalen. Haha! 

Sleepover hos pappafamiljen

Den här lilla hårbollen har hela kvällen legat på nackstödet till en av fåtöljerna. När jag gäspade att jag tänkte gå och lägga mig, tror ni inte han snabbt som attan byter plats och lägger sig på mest olämpliga plats? Jo men självklart. Det är för övrigt Legolas, och han är annars rätt självständigt jämfört med de andra två så jag vill egentligen uppmuntra honom till gos med mig, haha! Men han stack när jag blrjade rycka i överkastet..

.. Så nu är det jag som ligger i sängen istället! Ni har säkert räknat ut att jag är hos pappafamiljen, och här har jag inget rum längre utan bara en säng som står placerad i gillestugan (vad är det ens för ord? Alla här kallar rummet så men för mig har det alltid varit "vardagsrummet där nere"..). Så jag har pappa bara någon meter ifrån mig, placerad i soffan. Jag brukade kräva att pappa satt i köket utanför mitt rum tills jag somnade när jag var liten, så lilla Maja är supernöjd. Stora Maja också för den delen, mysigt att småprata tills jag somnar ju! Han planerar också att se på Rangers vid ett i natt, så vi får se om jag vaknar och tittar jag med eller om jag susar vidare. 

Perfect Day