Bra dagar

Har haft två supermysigt dagar med pappafamiljen! Finmiddag igår följt av filmkväll. Sedan american pancakes-frukost, jag var med och hjälpte till att samla pengar till brorsans handbollslag och sedan följde han med mig ut till hästen. Nu har vi precis fikat lite och jag har gjort mig redo för en middag inne i stan med Jessica och Vickan! Vickan har ju levt livet i både USA och Australien hela hösten men nu är hon äntligen hemma igen. Nu är visserligen både Frida och Amanda i USA men två av fyra av mina favvisar är i alla fall på rätt plats!

Slappardag


Här ligger jag, och tänker inte gå upp än på ett tag! Har varit vaken några timmar men varför stressa upp när man inte måste? Har påbörjat den femte säsongen av True Blood och blivit uppringd av pappa för ett deep talk - jätteskönt att få ur sig lite tankar och funderingar. 

Ska åka till Simon senare, väntar bara på svar från hans mamma om jag kan åka med henne från Älvsjö när hon slutar. Har lite saker som Millan ska kika på om hon vill ha, så vore skönt att slippa släpa på allt hela vägen till Nynäs.. 

Panikångesten tar över

Blev en hemmadag idag. Hade egentligen en föreläsning vid ett, men har mått så fruktansvärt dåligt de senaste dagarna, så har legat på soffan och pluggat istället för att varva ner lite. Vad som är dåligt? I lördags till exempel så var jag heeelt slut efter att ha jobbat på mässan hela dagen, så gick och la mig vid nio redan. Somnade inte förrän närmare halv två! Jag vred och vände på mig men kunde bara inte somna. Hade hjärtklappning hela tiden, kände vartenda hjärtslag så tydligt att jag var säker på att det skulle gå att se utifrån hur det pumpade.. Och snappt dunkade det också, så jag försökte gå runt i lägenheten och varva ner, andades världens djupaste och lugnaste andetag i flera minuter, men inget hjälpte. Så det var ju föga förvånande att jag vaknade igen vid tre och sedan inte sov mer förrän igår kväll. Panikångesten kom alltså ikapp där tidigt på morgonen, och sedan var det kört. Hatar den. Hatar den så jävla mycket och vill inte ha den mer i mitt liv. Blir förbannad, varför ska den få förstöra precis allt?
 
Känner mig väl lite bättre nu, men jag måste börja reda ut det här med min inre stress och press och allt annat skit som cirkulerar i mitt huvud just nu. Göra en plan. Men först och främst ska jag nu åka och hämta småsyskon på skolan och dagis, sedan ska jag hjälpa till med lite läxor innan jag måste återgå till mitt eget plugg igen!