Sverige-Portugal

 
Precis som typ alla andra ikväll så ligger jag på soffan och tittar på Sverige-Portugal. Fotboll på teve är värdelöst, men till och med jag tittar när Sverige är i final. Tråkigt dock att det inte blivit några mål, snart 100 minuter spelade liksom, haha fail..
 
Annars då? Jag har fått låna en kollegas två kameraobjektiv (och kamerahus då han kör Canon och jag har Nikon) och de har jag lekt med sedan jag kom hem från jobbet. Båda är svinbra och inte så dyra heller (ca. 8000:- resp. 900:-) så jag är sjukt sugen på egna. I alla fall det ena, det billigare är ett fast objektiv så man kan alltså inte zooma, och det andra är så pass bra att det är nästan jämlikt när man vill fota med kort skärpedjup (suddig bakgrund, jag fotar typ alltid så - love it!) så det är helt klart mest värt att köpa eftersom det också går att zooma med. Det kommer troligtvis att ske, pepp! 
 
Jag ska knyta mig alldeles snart, matchen på teve verkar ju kunna pågå i en evighet och jag har en huvudvärk som inte är nådig, inte ens tre alvedon har rått på den. Oklart varför, den bara kom och vill inte gå igen..

Jordisar

 
Avslutar veckans första dag med jordgubbar framför teven. Ska nog försöka läsa ut en bok också, hatar att ha böcker "igång" men inte känna att tid/lust finns att läsa. Nu finns tid, och lite lust också, så ska nog leta upp den nu. Är helt slut i fötterna efter en heldag på jobbet. Sjukt hur fort det går att vänja sig av med att stå upp i så många timmar. När jag jobbade heltid kändes det ingenting i ben och fötter efter nio timmar på bokis, men nu är de som sagt helt döda, haha!

Mallorca 2015

Roligare med video än massa bilder tänkte jag, speciellt när jag inte haft något annat än mobilen att fota med så några fina bilder finns ändå inte! Det var rätt kul att fixa ihop den, väldigt enkelt. Älskar när andra bloggar kör med videos av alla typer, så kanske ska börja lite jag med. Kul med variation liksom?